Κληρώθηκαν οι διαιτητές για τους δύο πρώτους τελικούς των «αιωνίων»
Παρόντων του αντιπροέδρου της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργου Σκινδήλια και του γενικού διευθυντή Χρήστος Σταυρόπουλος, του προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνου Παπαδόπουλου και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, κληρώθηκαν οι διαιτητές των δύο πρώτων τελικών της Α1 ανάμεσα στους «αιώνιους». Έτσι λοιπόν στον πρώτο αγώνα στο ΣΕΦ κληρώθηκαν οι Χριστοδούλου-Καρακατσούνης-Ψαριανός, ενώ για τον δεύτερο στο ΟΑΚΑ οι Αναστόπουλος-Πηλοΐδης-Μητσόπουλος.
Παρόντων του αντιπροέδρου της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργου Σκινδήλια και του γενικού διευθυντή Χρήστος Σταυρόπουλος, του προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνου Παπαδόπουλου και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, κληρώθηκαν οι διαιτητές των δύο πρώτων τελικών της Α1 ανάμεσα στους «αιώνιους».
Έτσι λοιπόν στον πρώτο αγώνα στο ΣΕΦ κληρώθηκαν οι Χριστοδούλου-Καρακατσούνης-Ψαριανός, ενώ για τον δεύτερο στο ΟΑΚΑ οι Αναστόπουλος-Πηλοΐδης-Μητσόπουλος.
1οι αγώνες
ΣΕΦ 19.30 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός Χριστοδούλου-Καρακατσούνης-Ψαριανός (Μαύρος/Ορφανός)
ΚΓ ΠΑΟΚ 18.00 ΠΑΟΚ-Άρης Γκόντας-Παπαπέτρου-Τζαφλέρης (Παπαγεωργίου)
2οι αγώνες
ΟΑΚΑ Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Αναστόπουλος-Πηλοΐδης-Μητσόπουλος (Βιδάλης/Σταύρου)
Αλεξάνδρειο Άρης-ΠΑΟΚ Σχινάς-Πουρσανίδης Γ-Ταβουλαρέας (Τανατζής/Σιμητόπουλος)
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Θλίψη για τη Σάρον Στόουν: Πέθανε ο αδελφός της Μάικλ στα 74 του
- Φάμελλος: Ο χυδαίος Γεωργιάδης είναι το ακροδεξιό εξτρέμ του Μητσοτάκη
- Ο Ολυμπιακός βραβεύει τέσσερις θρυλικές μορφές του πόλο γυναικών
- Οι σχεδιασμοί της Τουρκίας για το νόμο της «Γαλάζιας Πατρίδας» και η διπλωματική προετοιμασία της Ελλάδας
- Τραμπ και Σι συμφώνησαν να παραμείνουν ανοιχτά τα Στενά του Ορμούζ – Συνάντηση στην Ουάσινγκτον τον Σεπτέμβρη
- Θουκυδίδης: Η πρόγνωση «των μελλόντων έσεσθαι»

