Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Αντβοκαατ άλλαξε γνώμη και παραμένει στη Σάντερλαντ

Ο Αντβοκαατ άλλαξε γνώμη και παραμένει στη Σάντερλαντ

Ο Ντικ Αντβοκαατ άλλαξε γνώμη και υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο, με το οποίο παραμένει στην τεχνική ηγεσία της Σάντερλαντ, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο αγγλικός σύλλογος. Ο 67χρονος Ολλανδός είχε αποφασίσει να μη συνεχίσει τη νέα σεζόν στο «τιμόνι» της ομάδας, αφού πρώτα οδήγησε τις «μαύρες γάτες» στην παραμονή στην Premier League.

Ο Ντικ Αντβοκαατ άλλαξε γνώμη και υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο, με το οποίο παραμένει στην τεχνική ηγεσία της Σάντερλαντ, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο αγγλικός σύλλογος.

Ο 67χρονος Ολλανδός είχε αποφασίσει να μη συνεχίσει τη νέα σεζόν στο «τιμόνι» της ομάδας, αφού πρώτα οδήγησε τις «μαύρες γάτες» στην παραμονή στην Premier League.

«Ύστερα από πολλές συζητήσεις με τον (πρόεδρο του συλλόγου) Έλις (Σορτ) και τον (αθλητικό διευθυντή) Λι (Κόνγκερτον), με έπεισαν ότι είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος για το σύλλογο» δήλωσε ο Αντβοκαατ στην ιστοσελίδα της Σάντερλαντ και συμπλήρωσε:

«Ήταν σπουδαίο συναίσθημα να είμαι μέρος της Σάντερλαντ τους τελευταίους μήνες, η εμπειρία ήταν κάτι πολύ ξεχωριστό και, αφού μίλησα με τον Λι, τον Έλις και, φυσικά, την οικογένειά μου, όλοι συμφωνούμε ότι είναι η σωστή απόφαση».

Ο Αντβοκαατ ανέλαβε το Μάρτιο τα «ηνία» της ομάδας, αντικαθιστώντας τον απολυθέντα Γκας Πογέτ. Όταν ο Ολλανδός «μετακόμισε» στο «Στάδιο του Φωτός», οι «μαύρες γάτες» βρίσκονταν ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, ωστόσο τις οδήγησε στη 16η θέση της κατάταξης, τρεις βαθμούς πάνω από την «επικίνδυνη ζώνη».

Από την πλευρά του, ο Σορτ πρόσθεσε: «Οι φίλαθλοι της Σάντερλαντ τον έβαλαν στις καρδιές τους και το ίδιο έκαναν και όλοι στο σύλλογο, επομένως είμαστε ενθουσιασμένοι που θα βρίσκεται εδώ πιο μακροπρόθεσμα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Πιτίνο: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ήταν ο έκτος παίκτης»

Ο Ρικ Πιτίνο αποθέωσε τον Παναθηναϊκό για τη νίκη του απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024