Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αριστερή Πλατφόρμα: Οι θεσμοί θέλουν συμφωνία ολετήρα για τον λαό

Αριστερή Πλατφόρμα: Οι θεσμοί θέλουν συμφωνία ολετήρα για τον λαό

Σφοδρές είναι οι αντιδράσεις που καταγράφονται από την πλευρά της Αριστερής Πλατφόρμας του ΣΥΡΙΖΑ για τις προτάσεις των εταίρων. Αρθρο που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα iskra, που απηχεί τις απόψεις του Π.Λαφαζάνη, τιτλοφορείται: «Οι θεσμοί θέλουν συμφωνία ολετήρα για τον ελληνικό λαό και τη χώρα».

Έντονες είναι οι αντιδράσεις που καταγράφονται από την πλευρά της Αριστερής Πλατφόρμας του ΣΥΡΙΖΑ για τις προτάσεις των εταίρων. Αρθρο που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα iskra, που απηχεί τις απόψεις του Π.Λαφαζάνη, τιτλοφορείται: «Οι θεσμοί θέλουν συμφωνία ολετήρα για τον ελληνικό λαό και τη χώρα».

Στο κείμενο σημειώνεται: «Οι εξελίξεις στο επίπεδο των διαπραγματεύσεων αποδεικνύουν με τον πλέον εμφατικό τρόπο ότι οι λεγόμενοι «Θεσμοί» επιδιώκουν συμφωνία – ολετήρα για τον ελληνικό λαό και τη χώρα, αμετακίνητοι στη λογική του νεοφιλελεύθερου μοντέλου λιτότητας».

Καταγράφονται συνοπτικά οι προτάσεις των εταίρων και τονίζεται: «Αποδεικνύεται, πλέον, ότι οι «εταίροι» και δανειστές δεν ενδιαφέρονται καν για ένα έντιμο συμβιβασμό και επιδιώκουν να μας οδηγήσουν σε πλήρη υποταγή.

»Μια τέτοιου είδους συμφωνία δεν μπορεί να προχωρήσει και δεν μπορεί καν να αποτελέσει βάση συζήτησης. Θα σήμαινε, δε, πλήρη ακύρωση της πολιτικής ισχύος της κυβέρνησης και της λαϊκής εντολής που πήρε στις 25 Ιανουαρίου για ακύρωση μνημονίων και λιτότητας.

»Μια συμφωνία με τους «θεσμούς» ή θα είναι συμβατή με το κυβερνητικό πρόγραμμα ή δεν μπορεί να υπάρξει και σε μια τέτοια περίπτωση δεν θα υπάρξει!»

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024