Οι αναθέσεις των Μουντιάλ 2018 και 2022 στο «μικροσκόπιο» του FBI
Υψηλόβαθμο στέλεχος του FBI που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, αποκάλυψε στο πρακτορείο Reuters ότι οι έρευνες των Ομοσπονδιακών των ΗΠΑ εστιάζονται και στον τρόπο ανάθεσης των Παγκοσμίων Κυπέλλων του 2018 στη Ρωσία και του 2022 στο Κατάρ.
Υψηλόβαθμο στέλεχος του FBI που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, αποκάλυψε στο πρακτορείο Reuters ότι οι έρευνες των Ομοσπονδιακών των ΗΠΑ εστιάζονται και στον τρόπο ανάθεσης των Παγκοσμίων Κυπέλλων του 2018 στη Ρωσία και του 2022 στο Κατάρ.
Το μέγα σκάνδαλο που ταλανίζει τη FIFA και το Παγκόσμιο Ποδόσφαιρο έχει πολλά κεφάλαια ακόμα, καθώς οι Αμερικανικές διωκτικές αρχές παρουσιάζονται αποφασισμένες να φτάσει το μαχαίρι στο κόκαλο.
Έτσι, εξετάζουν αν υπήρξαν περιπτώσεις δωροδοκίας στελεχών της FIFA, με σκοπό να προτιμηθούν οι συγκεκριμένες υποψηφιότητες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ξέσπασε ο Νεϊμάρ: «Μπορώ να προπονηθώ ή θα με κρίνετε και γι’ αυτό;» (vid)
- Ο Ραζνάτοβιτς «έστειλε» τον Μάριο Χεζόνια στους Καβαλίερς
- Νικ Κύργιος: Αποκάλυψε ποιο άθλημα θέλει να ακολουθήσει επαγγελματικά μετά το τένις (vid)
- Μάντσεστερ Σίτι: «Ο Ρόδρι θέλει να συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης»
- Αντβέρπ – Ολυμπιακός 3-0: Πλήρωσε το «blackout» – Ντεμπούτο ο Σάλιακας (vid)
- Ο Κώστας Καραπαπάς για όλα: Αποκαλύψεις για μεταγραφές και προτάσεις (vid)
- Αντβέρπ – Ολυμπιακός: Ωραία ενέργεια από τον Ζέλσον, ο Φίλης αστοχεί για λίγο (vid)
- Ο Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Σεμπάστιαν Παλάσιος: «Έρχομαι σε ομάδα με μεγάλη δυναμική»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442