ΝΔ: Η υπερήφανη διαπραγμάτευση έγινε τελεσίγραφο
Κριτική στην κυβέρνηση για τη στάση που ακολουθεί στη διαπραγμάτευση ασκεί η ΝΔ, με τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος Κώστα Καραγκούνη, να δηλώνει πως η κυβέρνηση ομολογεί πλέον ότι «η υπερήφανη διαπραγμάτευση κατέληξε σε τελεσίγραφο».
Κριτική στην κυβέρνηση για τη στάση που ακολουθεί στη διαπραγμάτευση ασκεί η ΝΔ, με τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος Κώστα Καραγκούνη, να δηλώνει πως η κυβέρνηση ομολογεί πλέον ότι «η υπερήφανη διαπραγμάτευση κατέληξε σε τελεσίγραφο».
«Μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα, ο κ. Τσίπρας μάς διαβεβαίωνε ότι καθαρογράφεται το κείμενο της συμφωνίας», ενώ «σήμερα λέει ότι η συμφωνία δεν υπάρχει ακόμη και ότι τώρα απλώς κατέθεσε το δικό του σχέδιο!» επισημαίνει σε δήλωσή του ο κ. Καραγκούνης.
Παράλληλα, αναφέρεται στις δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που μιλούν για ενδεχόμενο εκλογών, εκλογές τις οποίες -όπως λέει- δεν τις αντέχει η Ελλάδα.
«Τι θα ζητήσουν; Εντολή για να πάνε τη χώρα στα βράχια; Ή συγχωροχάρτι για τα ψέματα που είπαν;» διερωτάται ο εκπρόσωπος της ΝΔ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ρεκόρ αγοράς για σπίτι στο Κολοράντο – Πόσα πλήρωσε μεγιστάνας των ΜΜΕ
- Σουηδία: Η κυβέρνηση σκοπεύει να απαγορεύσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε ανηλίκους κάτω των 15 ετών
- Ράφαελ Ναδάλ: Υποφέροντας μια ολόκληρη ζωή (pics+vids)
- Δεύτερο κόμμα η ΕΛΑΣ του Τσίπρα, μάχη μεταξύ ΠΑΣΟΚ-Καρυστιανού για την τρίτη θέση – Επιλέγουν Τσίπρα για εξασφάλιση προοπτικής
- Κάλουμ Τέρνερ: Τι γνωρίζουμε πραγματικά για τον σύζυγο της Ντούα Λίπα; Το χρονικό του έρωτά τους
- Γαλλία: Φορτηγό προκάλεσε καραμπόλα με 23 οχήματα και 37 τραυματίες – Συνελήφθη ο οδηγός

