Εννέα ελληνικά νησιά προτείνει η Telegraph για διακοπές
Η Νάξος έχει υπέροχες παραλίες, η Κέρκυρα είναι ιδανική για οικογένειες, ενώ για ρομαντισμό επιλέξτε την Σαντορίνη και την Πάτμο: η βρετανική εφημερίδα The Telegraph επιλέγει εννέα ελληνικά νησιά ανάμεσα στα 20 καλύτερα νησιά της Μεσογείου.
Η Νάξος έχει υπέροχες παραλίες, η Κέρκυρα είναι ιδανική για οικογένειες, ενώ για ρομαντισμό επιλέξτε την Σαντορίνη και την Πάτμο: η βρετανική εφημερίδα The Telegraph επιλέγει εννέα ελληνικά νησιά ανάμεσα στα 20 καλύτερα νησιά της Μεσογείου.
Με τις πιο μεγάλες σε μήκος παραλίες των Κυκλάδων, η Νάξος προτείνεται για όσους επιθυμούν να περνούν τις ώρες τους στην παραλία. Από την άλλη η Κέρκυρα διαθέτει αρκετές επιλογές για παιδιά, γεγονός που την κάνει ιδανικό προορισμό για οικογένειες.
Η Σαντορίνη «είναι ρομαντική σχεδόν σε κλισέ σημείο», γράφει η εφημερίδα, λέγοντας ότι η θέα της καλντέρας γοητεύει τα νεαρά ζευγάρια. Αλλά και η Πάτμος δεν υστερεί σε ρομαντισμό, με την εφημερίδα να αναφέρει ότι αυτό το ήσυχο νησί έχει γίνει δημοφιλής προορισμός για ζευγάρια.
Όσο για το κατάλληλο νησί για πάρτι; Αυτό μπορεί να είναι η Ίμπιζα, αλλά αμέσως μετά ακολουθεί η Μύκονος, με την Telegraph να σημειώνει ότι η νυχτερινή ζωή του νησιού έχει ενισχυθεί την τελευταία δεκαετία.
Για οικονομικούς προορισμούς, η εφημερίδα προτείνει τη Χίο, αναφέροντας ότι έχει φτηνό φαγητό και οικονομική διαμονή.
Για θαλάσσια σπορ, η εφημερίδα προτείνει τη Λευκάδα, ενώ για ήσυχες διακοπές προτείνει την Κεφαλλονιά, λέγοντας ότι το νησί καταφέρνει να «απορροφήσει» εύκολα τους επισκέπτες, καθώς διαθέτει άπλετο χώρο για να ξεφύγει κανείς από τη φασαρία.
Στους περιπατητές, η Telegraph προτείνει την Κρήτη, λέγοντας ότι η άγρια δυτική πλευρά του νησιού περιλαμβάνει μερικές από τις καλύτερες διαδρομές στην Ευρώπη.
Σε όσους τουρίστες ενδιαφέρονται για τον πολιτισμό, η εφημερίδα προτείνει την Σικελία, αλλά και την Κύπρο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνταγή: Φαλάφελ από παντζάρια και σάλτσα από ταχίνι
- Ουκρανία: Διαπραγματεύσεις επί διαπραγματεύσεων την ώρα που ο Τραμπ «μπούχτισε από τις συναντήσεις»
- Οι ανοιχτές «πληγές» και οι αβεβαιότητες του προϋπολογισμού
- Σώμα και μυαλό: Πέντε ασκήσεις ορισμός της ευεξίας
- Καιρός: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας το Σάββατο και τοπικές βροχές
- Συντάξεις: Αυξήσεις τριών ταχυτήτων λόγω προσωπικής διαφοράς
- Πάνω από 5 δισ. ευρώ καλούνται να πληρώσουν οι φορολογούμενοι
- Βία στους δρόμους: Όταν η οργή κυριαρχεί πίσω από το τιμόνι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442