Δημόσια διαβούλευση για την οργάνωση και εξειδίκευση των χρήσεων και των δραστηριοτήτων του Κτήματος Τατοϊου ξεκινά το ΥΠΑΠΕΝ από σήμερα, Παρασκευή, και μέχρι τις 7 Ιουνίου.
Δημόσια διαβούλευση για την οργάνωση και εξειδίκευση των χρήσεων και των δραστηριοτήτων του Κτήματος Τατοϊου ξεκινά το ΥΠΑΠΕΝ από σήμερα, Παρασκευή, και μέχρι τις 7 Ιουνίου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠΑΠΕΝ, ο αναπληρωτής υπουργός Γιάννης Τσιρώνης καλεί όλους τους πολίτες και τους κοινωνικούς φορείς να συμμετέχουν στη δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση επί της ΚΥΑ, προκειμένου να καταθέσουν τις προτάσεις τους, ώστε να συμβάλλουν στη βελτίωση των διατάξεων της προτεινόμενης ρύθμισης.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν στην διαβούλευση μέσω της ακόλουθης σελίδας της Ανοικτής Διακυβέρνησης: http://www.opengov.gr/minenv/?p=6576
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας