Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρώσοι τουρίστες τραυματίστηκαν από κεραυνό στην Κνωσό

Ρώσοι τουρίστες τραυματίστηκαν από κεραυνό στην Κνωσό

Κεραυνός έπεσε το πρωί της Παρασκευής στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού με αποτέλεσμα να τραυματιστούν περίπου 19 ρώσοι τουρίστες. Ασθενοφόρα έσπευσαν στο σημείο και μετέφεραν τους τουρίστες στο νοσοκομείο. Μία 36χρονη γυναίκα βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση, καθώς υπέστη ανακοπή και οι γιατροί την επανέφεραν. Αμέσως μετά το συμβάν ο αρχαιολογικός χώρος της Κνωσού έκλεισε.


Κεραυνός έπεσε το πρωί της Παρασκευής στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού με αποτέλεσμα να τραυματιστούν περίπου 19 ρώσοι τουρίστες.

Ασθενοφόρα έσπευσαν στο σημείο και μετέφεραν τους τουρίστες στο νοσοκομείο. Μία 36χρονη γυναίκα βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, oι τουρίστες, μετά από κεραυνό που έπεσε σε δέντρο, κάτω από το οποίο είχαν καταφύγει για να προφυλαχθούν από τον καιρό, τρόμαξαν από τον εκκωφαντικό θόρυβο και έπεσαν στο έδαφος, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν.

Οι 17 τουρίστες μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο. Ανάμεσά τους είναι και μία 36χρονη τουρίστρια, η οποία αρχικά είχε διαρρεύσει ότι ήταν έγκυος, με τους γιατρούς όμως να το διαψεύδουν, όπως αναφέρει το cretapost.gr.

Η άτυχη τουρίστρια υπέστη ανακοπή και οι γιατροί την επανέφεραν στην ζωή. Ωστόσο, η κατάσταση της υγείας της κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή και θα μεταφερθεί στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τους 19 τουρίστες οι εννέα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, ενώ αμέσως μετά το συμβάν ο αρχαιολογικός χώρος της Κνωσού έκλεισε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024