Πήρε άδεια συμμετοχής ο Ηρακλής, «όχι» στην έφεση της ΑΕΛ
Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της ΕΠΟ στη συνεδρίασή της Τρίτης εξέτασε τις εφέσεις των ΠΑΕ Αιγινιακός, Τύρναβος, Χανιά, ΑΕΛ, Ηρακλής και Ολυμπιακός Βόλου, που είχαν ασκήσει εφέσεις κατά των αποφάσεων του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης. Η Επιτροπή έκανε δεκτή την έφεση και χορήγησε την άδεια συμμετοχής στην ΠΑΕ Ηρακλής, τόσο για τη Σούπερ Λίγκα όσο και για τη Β΄ Εθνική Κατηγορία, για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016. Επίσης, έκανε δεκτές τις εφέσεις και χορήγησε άδεια συμμετοχής, αλλά μόνο για τη Β΄ Εθνική Κατηγορία, στις ΠΑΕ Τύρναβος και Χανιά. Αντίθετα, απέρριψε την έφεση και δεν χορήγησε άδεια συμμετοχής στη Λάρισα ούτε για τη Σούπερ Λίγκα ούτε για τη Β΄ Εθνική Κατηγορία.
Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της ΕΠΟ στη συνεδρίασή της Τρίτης εξέτασε τις εφέσεις των ΠΑΕ Αιγινιακός, Τύρναβος, Χανιά, ΑΕΛ, Ηρακλής και Ολυμπιακός Βόλου, που είχαν ασκήσει εφέσεις κατά των αποφάσεων του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης.
Η Επιτροπή έκανε δεκτή την έφεση και χορήγησε την άδεια συμμετοχής στην ΠΑΕ Ηρακλής, τόσο για τη Σούπερ Λίγκα όσο και για τη Β΄ Εθνική Κατηγορία, για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.
Επίσης, έκανε δεκτές τις εφέσεις και χορήγησε άδεια συμμετοχής, αλλά μόνο για τη Β΄ Εθνική Κατηγορία, στις ΠΑΕ Τύρναβος και Χανιά. Αντίθετα, απέρριψε την έφεση και δεν χορήγησε άδεια συμμετοχής στη Λάρισα ούτε για τη Σούπερ Λίγκα ούτε για τη Β΄ Εθνική Κατηγορία.
Ακόμη, έκανε δεκτή την έφεση του Διευθυντή Αδειοδότησης της ΕΠΟ και δεν χορήγησε άδεια συμμετοχής στην ΠΑΕ Αιγινιακός, τόσο για τη Σούπερ Λίγκα όσο και για την Β΄ Εθνική Κατηγορία.
Τέλος, απέρριψε ως απαράδεκτη την έφεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, κι αυτό σημαίνει ότι ισχύει η απόφαση του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης για τη μη χορήγηση άδειας στους «ερυθρόλευκους», τόσο για την ανώτατη επαγγελματική κατηγορία όσο και για τη Β΄ Εθνική.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο 23χρονος άσος της Νότιγχαμ Φόρεστ είναι ο μέσος του μέλλοντος κι ένα από τα κορυφαία αγγλικά μέσα ενημέρωσης, κάνει λόγο για «αποχρώσεις Πολ Γκασκόιν»
Νάναλι και Μπάρτλεϊ ήταν σούπερ, με την ΑΕΚ να γυρίζει από το -13 του ημιχρόνου, να νικά τη Μπανταλόνα με 87-84 κι να κάνει το 1-0 στη σειρά για την πρόκρισή της στο F-4 του BCL.
Παρά το γεγονός οτι βρέθηκε να χάνει με 34-43 στο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ με εντυπωσιακή αντίδραση στο δεύτερο νίκησε τη Μούρθια με 79-73 στο πλαίσιο του πρώτου ημιτελικού του FIBA Europe Cup.