Στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ οι Τσακνής και Ταγματάρχης
Στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ βρέθηκαν το απόγευμα της Τρίτης οι Διονύσης Τσακνής και Λάμπης Ταγματάρχης, όπου ενημερώθηκαν από την απερχόμενη διοίκηση για όλα τα τρέχοντα ζητήματα.
Στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ βρέθηκαν το απόγευμα της Τρίτης οι Διονύσης Τσακνής και Λάμπης Ταγματάρχης, όπου ενημερώθηκαν από την απερχόμενη διοίκηση της εταιρίας για όλα τα τρέχοντα ζητήματα.
Στο μεταξύ ο διορισμός τους δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ και, όπως δήλωσαν, από την Τετάρτη θα αρχίσουν να δρομολογούν τις αλλαγές που ετοιμάζουν, μεταξύ άλλων και στα εταιρικά σήματα.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).