Ευρεία σύσκεψη στο υπουργείο Ναυτιλίας για τη μεταναστευτική πολιτική
Η μεταναστευτική πολιτική Ελλάδας - Ευρώπης βρίσκεται στο επίκεντρο ευρείας σύσκεψης που πραγματοποιείται στο υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου. Στη σύσκεψη θα συζητηθούν οι τελευταίες εξελίξεις μετά την αύξηση των μεταναστευτικών ροών στα ανατολικά σύνορα της χώρας και τα μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν.
Η μεταναστευτική πολιτική Ελλάδας – Ευρώπης βρίσκεται στο επίκεντρο ευρείας σύσκεψης που πραγματοποιείται στο υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου. Στη σύσκεψη θα συζητηθούν οι τελευταίες εξελίξεις μετά την αύξηση των μεταναστευτικών ροών στα ανατολικά σύνορα της χώρας και τα μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν.
Παρόντες στη σύσκεψη είναι ο επίτροπος Μετανάστευσης Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης και οι αναπληρωτές υπουργοί Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, Ναυτιλίας, Θεόδωρος Δρίτσας και Μεταναστευτικής Πολιτικής, Τασία Χριστοδουλοπούλου.
Επίσης, συμμετέχουν ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Δημήτρης Τσακνάκης, ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Αθανάσιος Αθανασόπουλος, καθώς και επιτελικά στελέχη των δύο Σωμάτων Ασφαλείας.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας