Βροχές και καταιγίδες έως την Παρασκευή σε πολλές περιοχές της χώρας
Βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές αναμένεται να εκδηλωθούν σε αρκετές περιοχές της χώρας κυρίως από αύριο, Τετάρτη, έως και την Παρασκευή, σύμφωνα με δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ.
Βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές αναμένεται να εκδηλωθούν σε αρκετές περιοχές της χώρας κυρίως από αύριο, Τετάρτη, έως και την Παρασκευή, σύμφωνα με δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ.
Αναλυτικά:
Σήμερα, Τετάρτη, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλώνονται κατά διαστήματα στις Κυκλάδες, το ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα.
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν αρχικά στο Ιόνιο, την ‘Ηπειρο, τη δυτική Στερεά και από τις μεσημβρινές ώρες και στην υπόλοιπη χώρα εκτός από την Κρήτη. Τα φαινόμενα θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και πιθανόν ισχυρούς ανέμους, τη νύχτα όμως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά. Πρόσκαιρα θα εξασθενήσουν.
Την Πέμπτη ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στις περισσότερες περιοχές της χώρας κυρίως τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Τα φαινόμενα θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και πιθανόν ισχυρούς ανέμους άλλα από το βράδυ στη δυτική και βόρεια χώρα θα εξασθενήσουν.
Την Παρασκευή τα φαινόμενα θα περιοριστούν στις ανατολικές και νότιες περιοχές και σταδιακά μέχρι το βράδυ θα εξασθενήσουν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι ΗΠΑ θεωρούν ότι έχει έρθει η ώρα να αφήσουν ξανά το αποτύπωμά τους στη Γροιλανδία
- City vs Beach Protection: Γιατί χρειαζόμαστε αντηλιακό παντού
- «Ανακαινίζω»: Τι καλύπτει το πρόγραμμα – Προβλέπονται αυξημένα εισοδηματικά κριτήρια
- Δημοψήφισμα στην Ντεπορτίβο για το όνομα της ομάδας
- Σιωπηλή επιδημία – Ο Έμπολα διαδιδόταν για μήνες χωρίς να γίνει αντιληπτός
- Μαδαγασκάρη και Γουινέα-Μπισάου υπέρ της μαροκινής θέσης για αυτόνομη Δυτική Σαχάρα

