Στις επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού της Κροατίας, Νίκο Κόβατς, για τους αγώνες των προκριματικών του EURO 2016 που ακολουθούν βρίσκονται οι Γκόρντον Σίλντενφελντ και Ντάνιελ Πράνιτς. Οι δύο παίκτες του Παναθηναϊκού καλούνται «μόνιμα» από τον προπονητή της «Χρβάτσκα» κι αυτό συνέβη άλλη μία φορά ενόψει των αναμετρήσεων με το Γιβραλτάρ και την Ιταλία. Ο Πράνιτς, μάλιστα, γνωστοποίησε την κλήση του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο «Facebook».
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Σέτζιο Σκαριόλο μίλησε για το μεγάλο παιχνίδι της Ρεάλ με τον Ολυμπιακό και εξήγησε πως δικαιωματικά αυτή τη στιγμή είναι η κορυφαία ομάδα της Euroleague.
Ο Παναθηναϊκός ούτε την 3η θέση διεκδίκησε με ένταση στην Τούμπα, ούτε προετοιμάζει τις δύο πιο ακριβές μεταγραφές του για την επόμενη σεζόν. Μία αμφίσιμη διαχείριση από τον Ράφα Μπενίτεθ.