Ο ΠΑΟΚ εξετάζει την επιστροφή του Άλβες Λίνο στην ομάδα
Ανοιχτή θεωρείται πλέον η πιθανότητα επιστροφής του Αλβες Λίνο στον ΠΑΟΚ μετά και την δήλωση του Βραζιλιάνου πλάγιου φουλ-μπάκ, πως θα ήθελε... διακαώς να γυρίσει στην ομάδα μετά την φετινή απουσία του. Ο αγαπητός στο κοινό της Τούμπας ποδοσφαιριστής, έφυγε από την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι με την ολοκλήρωση του συμβολαίου του, μετά από μια απόλυτα πετυχημένη θητεία πέντε ετών.
Ανοιχτή θεωρείται πλέον η πιθανότητα επιστροφής του Αλβες Λίνο στον ΠΑΟΚ μετά και την δήλωση του Βραζιλιάνου πλάγιου φουλ-μπάκ, πως θα ήθελε… διακαώς να γυρίσει στην ομάδα μετά την φετινή απουσία του.
Ο αγαπητός στο κοινό της Τούμπας ποδοσφαιριστής, έφυγε από την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι με την ολοκλήρωση του συμβολαίου του, μετά από μια απόλυτα πετυχημένη θητεία πέντε ετών.
Την Κυριακή με την επιστροφή του για να βραβευθεί, κληθείς από την ΠΑΕ, ομολόγησε πως είναι σε άριστη αγωνιστική κατάσταση και πως θα μπορούσε να ξαναφορέσει την φανέλα της ομάδας, κάτι που είναι και προσωπική του επιθυμία.
Την ιδέα της επιστροφής του ποδοσφαιριστή την έρριξε ο Γιώργος Σαββίδης, γιός του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, ο οποίος παίρνει συχνά πρωτοβουλίες στο αγωνιστικό τμήμα, σύμφωνα και με τον προγραμματισμό που έχει δρομολογήσει ο μεγαλομέτοχος και πατέρας του.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο υιος Σαββίδης έχει δώσει το «ΟΚ» ώστε ο Λίνο να γυρίσει στον ΠΑΟΚ, αρχικά ως παίκτης κι έτσι το επόμενο διάστημα αναμένονται επαφές μεταξύ της πλευράς του «Δικεφάλου» και του Λίνο για να υλοποιηθεί το συγκεκριμένο ζήτημα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Για λόγους ευπρέπειας»: Οι νέοι κανόνες εμφάνισης στις Κάννες είναι ο «εφιάλτης» της Σενσόρι
- Ιωάννινα: Μετέφερε 167 κιλά κάνναβης με ΙΧ – Συνελήφθη μετά από καταδίωξη
- Ο Νετανιάχου μηνύει τους New York Times – Ισχυρίζεται ότι εξισώνουν τους Ισραηλινούς στρατιώτες με τη Χαμάς
- Διπλό σκάνδαλο Λανουά: Όρισε Γεωργιανούς στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, φέρνει Ιταλό για το ΑΕΚ-Ολυμπιακός
- Τραμπ – Σι: Τακτική ανακωχή στο Πεκίνο με φόντο την Ταϊβάν και τον παγκόσμιο έλεγχο των σπάνιων γαιών
- «Ευχαριστεί τον Θεό που είναι ζωντανός» ο Σταύρος Φλώρος – Συνελήφθη ο καπετάνιος του σκάφους


