Κρίσιμη εβδομάδα για ΠΑΟ σε αγωνιστικό και μεταγραφικό τομέα
Με τον αέρα της πρωτιάς στη βαθμολογία στα πλέι οφ ξεκινάει μία κρίσιμη εβδομάδα για τον Παναθηναϊκό καθώς εκτός από τον καθοριστικό αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα θα υπάρξουν εξελίξεις και στον μεταγραφικό τομέα.
Με τον αέρα της πρωτιάς στη βαθμολογία στα πλέι οφ ξεκινάει μία κρίσιμη εβδομάδα για τον Παναθηναϊκό καθώς εκτός από τον καθοριστικό αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα θα υπάρξουν εξελίξεις και στον μεταγραφικό τομέα.
Σήμερα, Δευτέραμ αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα ο Μεχντί Αμπέντ, ο οποίος έχει συμφωνήσει προφορικά με τη διοίκηση του συλλόγου και με την άφιξή του θα επικυρωθεί αυτή η συμφωνία.
Παράλληλα εντός της εβδομάδας είναι αρκετά πιθανό να έρθει στην Ελλάδα και ο μάνατζερ του Μίκαελ Εσιέν (ίσως και ο Γκανέζος μέσος) για να προχωρήσει στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων για τη μεταγραφή του παίκτη στους «πράσινους».
Τέλος, ο Ρόμπιν Λουντ αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη φανέλα της Ελσίνκι, η οποία επικράτησε με σκορ 2-1 της SJK και ο Φινλανδός μέσος αναμένεται να έρθει σήμερα, Δευτέρα, στην Αθήνα για μόνιμη εγκατάσταση, προτού αναχωρήσει για τις καλοκαιρινές του διακοπές και επιστρέψει για την καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το εύκολο λάθος που κάνουν αρκετοί οδηγοί και κινδυνεύουν με πρόστιμο 350 ευρώ
- Η διπλωματία Τραμπ περιλαμβάνει πολύ Truth Social – Βομβαρδισμός αναρτήσεων με την εκεχειρία να λήγει
- Aldeas – Πρεμιέρα στην Αγία Έδρα για την τελευταία εξομολόγηση του Πάπα Φραγκίσκου στον Μάρτιν Σκορσέζε
- Το σχέδιο για να επιβάλλουν τον Λανουά
- Κεφαλονιά: Η μαύρη περούκα και τα μηνύματα που αντάλλαξε η Μυρτώ με τον σύντροφό της λίγες ώρες πριν πεθάνει – Νέες αποκαλύψεις
- Μπλόκο του ΣτΕ στην επέκταση ξενοδοχειακού συγκροτήματος στην παραλία Μύτακας της Μήλου





