Μαζουάκου… 2019 με επέκταση συμβολαίου από τον Ολυμπιακό
Ο Ολυμπιακός έσπευσε να «δέσει» τον Αρτούρ Μαζουακού, που έχει προτάσεις από ομάδες του ιταλικού πρωταθλήματος, καθώς ανανέωσε το συμβόλαιο του έως το καλοκαίρι του 2019. Ο 22χρονος Γάλλος αριστερός μπακ αποτέλεσε μια από τις πιο πετυχημένες μεταγραφές του περασμένου καλοκαιριού και σύμφωνα με πληοροφορίες επέκτεινε τη συνεργασία του γι' έναν ακόμη χρόνο, έως το καλοκαίρι του 2019.
Ο Ολυμπιακός έσπευσε να «δέσει» τον Αρτούρ Μαζουακού, που έχει προτάσεις από ομάδες του ιταλικού πρωταθλήματος, καθώς ανανέωσε το συμβόλαιο του έως το καλοκαίρι του 2019.
Ο 22χρονος Γάλλος αριστερός μπακ αποτέλεσε μια από τις πιο πετυχημένες μεταγραφές του περασμένου καλοκαιριού και σύμφωνα με πληοροφορίες επέκτεινε τη συνεργασία του γι’ έναν ακόμη χρόνο, έως το καλοκαίρι του 2019.
Το νέο συμβόλαιο προβλέπει βελτιωμένες αποδοχές, αλλά και υψηλή ρήτρα αποδέσμευσης, δείχνοντας την πρόθεση της ΠΑΕ να τον κρατήσει στην ομάδα του Πειραιά, παρά τις «σειρήνες» από το καμπιονάτο.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ευρωπαϊκό δίπορτο για τον ΟΦΗ. Αν νικήσει τον ΠΑΟΚ παίρνει εισιτήριο, όμως με τη νίκη επί του Λεβαδειακού ελπίζει και για την 5η θέση καθώς τον πλησίασε στους δυο βαθμούς. Τα πλέι οφ (5-8) πήραν φωτιά!
LIVE: Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1 HD.
Ο Γιαννούλης με ασίστ έσπρωξε την Άουγκσμπουργκ σε εκτός έδρας νίκη (1-2) επί της Λεβερκούζεν. Ιστορικό το ντεμπούτο της Μαρί-Λουίζ Ετά στον πάγκο της Ουνιόν που όμως ηττήθηκε στην έδρα της.