Λαγκάρντ: Όχι σε «γρήγορη και βρώμικη» συμφωνία με την Ελλάδα
Την ανησυχία της για τον κίνδυνο κατάληξης σε συμφωνία με την Ελλάδα που θα είναι όμως αποτέλεσμα «γρήγορης και βρώμικης» δουλειάς εξέφρασε η επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, επισημαίνοντας ότι απαιτείται ακόμη αρκετή δουλειά για να επιτευχθεί συμφωνία και τονίζοντας ότι αυτό δεν πρέπει να γίνει βιαστικά. «Θα πρέπει να υπάρξει ολοκληρωμένη προσέγγιση, όχι μια γρήγορη και βρώμικη δουλειά» είπε, ενώ τα χρονικά περιθώρια για την Αθήνα στενεύουν ασφυκτικά.
Τον προβληματισμό και την ανησυχία της για τον κίνδυνο κατάληξης σε συμφωνία με την Ελλάδα που θα είναι όμως αποτέλεσμα «γρήγορης και βρώμικης» δουλειάς εξέφρασε η επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, επισημαίνοντας ότι απαιτείται ακόμη αρκετή δουλειά για να επιτευχθεί συμφωνία και τονίζοντας ότι αυτό δεν πρέπει να γίνει βιαστικά.
«Θα πρέπει να υπάρξει ολοκληρωμένη προσέγγιση, όχι μια γρήγορη και βρώμικη δουλειά» είπε χαρακτηριστικά, ενώ τα χρονικά περιθώρια για την Αθήνα στενεύουν ασφυκτικά.
«Γνωρίζω ότι υπάρχει πολλή δουλειά να γίνει. Τα εμπλεκόμενα μέρη εργάζονται, υποβάλλονται προτάσεις, δουλεύουν σε συνεργασία και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε» είπε η Κριστίν Λαγκάρντ μιλώντας στο Ρίο ντε Τζανέιρο, όπου συμμετείχε σε εκδήλωση της Κεντρικής Τράπεζας της χώρας.
«Θα πρέπει να υπάρξει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση, όχι μια γρήγορη και βρώμικη δουλειά» τόνισε ακόμη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Αταμάν συνδέεται με την Μπαρτσελόνα
- Χαλκίδα: Ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού λόγω ακύρωσης δρομολογίων – Ανακοίνωση της Hellenic Train
- Ο Στίβεν Κόλμπερτ αποκαλύπτει τι θα κάνει την επομένη της λήξης του «The Late Show»
- Ρωσία – Ουκρανία: Συνεχίζονται οι εκατέρωθεν επιθέσεις – Από δύο νεκροί για κάθε πλευρά
- Κρήτη: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για όπλα και ναρκωτικά
- ΟΗΕ: Ιστορικό «ναι» σε ψήφισμα για την κλιματική αλλαγή – Οι οχτώ χώρες που είπαν «όχι»
- Ο Κουτλουάι μίλησε για τον Μπαρτζώκα τον ημιτελικό με τη Φενέρ και τη διαχείριση πίεσης στο Final Four
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Live η συζήτηση στη Βουλή για τη σύσταση προανακριτικής για Λιβανό, Αραμπατζή
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Απελάθηκε η βρεφονηπιοκόμος που κακοποιούσε μωρά – Εξοργισμένοι οι γονείς [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/Ροκσανα-Λεψκα-102x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 21.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/loris-raselli-5kmTb29x1ic-unsplash-1-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442