Νέα τροπή παίρνει η έρευνα της δικαιοσύνης για τη φερόμενη εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο. Σύμφωνα με πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Goal» ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς, Γιώργος Ανδρεάδης, πρόκειται να καλέσει σε απολογία όλους τους Ελληνες παίκτες της Βέροιας, που είχαν αγωνιστεί στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Ολυμπιακό, για να τους απαγγείλει κατηγορίες.

Η εφημερίδα αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ο ειδικός ανακριτής ετοιμάζεται να καλέσει σε απολογία όλους τους Ελληνες ποδοσφαιριστές, που είχαν αγωνιστεί στο δεύτερο ημίχρονο του πολυσυζητημένου αγώνα με τον Ολυμπιακό και να τους απαγγείλει κατηγορίες για δωροδοκία/δωροληψία με σκοπό την αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα!

Από το γραφείο του ανακριτή θα περάσουν, λοιπόν, όσοι δεν κατέθεσαν ενόρκως στον Γιώργο Ανδρεάδη και αγωνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα. Οι ποδοσφαιριστές αυτοί είναι οι: Δημήτρης Αμαραντίδης, Χαράλαμπος Παυλίδης, Κωνσταντίνος Μπάρμπας, Ηλίας Ιωάννου, Γιώργος Σκαθαρούδης, Αλέξανδρος Καλογέρης και Δημήτρης Μάνος, με τους τρεις τελευταίους να έχουν περάσει στο ματς ως αλλαγή.

Αυτά αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, την ώρα που πειθαρχική επιτροπή της λίγκας απάλλαξε (!) τη «βασίλισσα του Βορρά» για το ματς με τον Ολυμπιακό προ διετίας στο Καραϊσκάκη, το οποίο ερευνάται από την ποινική δικαιοσύνη και περιλαμβάνεται στη δικογραφία της υπόθεσης για την «εγκληματική οργάνωση». Το συγκεκριμένο παιχνίδι είχε λήξει 3-0 υπέρ των «ερυθρόλευκων» με γκολ στο δεύτερο ημίχρονο (54′, 86′ πεν., 91′) και ενώ το πρώτο είχε ολοκληρωθεί χωρίς σκορ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ