Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο ανακριτής θα καλέσει όλους τους παίκτες της Βέροιας

Ο ανακριτής θα καλέσει όλους τους παίκτες της Βέροιας

Μπορεί η Σούπερ Λίγκα να έκρινε ότι δε συντρέχει λόγος να επιβληθούν κυρώσεις στη Bέροια όσο και στους κατηγορούμενους για χειραγώγηση του αγώνα (Αρβανιτίδη-Λαναρή), ωστόσο ο ειδικός ανακριτής, Γιώργος Ανδρεάδης, σύμφωνα με δημοσίευμα, θα καλέσει όλους τους ποδοσφαιριστές της Βέροιας που αγωνίστηκαν στο β’ ημίχρονο του επίμαχου ματς με τον Ολυμπιακό, ώστε να τους απαγγελθούν κατηγορίες για «δωροδοκία-δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος».

Νέα τροπή παίρνει η έρευνα της δικαιοσύνης για τη φερόμενη εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο. Σύμφωνα με πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Goal» ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς, Γιώργος Ανδρεάδης, πρόκειται να καλέσει σε απολογία όλους τους Ελληνες παίκτες της Βέροιας, που είχαν αγωνιστεί στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Ολυμπιακό, για να τους απαγγείλει κατηγορίες.

Η εφημερίδα αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ο ειδικός ανακριτής ετοιμάζεται να καλέσει σε απολογία όλους τους Ελληνες ποδοσφαιριστές, που είχαν αγωνιστεί στο δεύτερο ημίχρονο του πολυσυζητημένου αγώνα με τον Ολυμπιακό και να τους απαγγείλει κατηγορίες για δωροδοκία/δωροληψία με σκοπό την αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα!

Από το γραφείο του ανακριτή θα περάσουν, λοιπόν, όσοι δεν κατέθεσαν ενόρκως στον Γιώργο Ανδρεάδη και αγωνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα. Οι ποδοσφαιριστές αυτοί είναι οι: Δημήτρης Αμαραντίδης, Χαράλαμπος Παυλίδης, Κωνσταντίνος Μπάρμπας, Ηλίας Ιωάννου, Γιώργος Σκαθαρούδης, Αλέξανδρος Καλογέρης και Δημήτρης Μάνος, με τους τρεις τελευταίους να έχουν περάσει στο ματς ως αλλαγή.

Αυτά αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, την ώρα που πειθαρχική επιτροπή της λίγκας απάλλαξε (!) τη «βασίλισσα του Βορρά» για το ματς με τον Ολυμπιακό προ διετίας στο Καραϊσκάκη, το οποίο ερευνάται από την ποινική δικαιοσύνη και περιλαμβάνεται στη δικογραφία της υπόθεσης για την «εγκληματική οργάνωση». Το συγκεκριμένο παιχνίδι είχε λήξει 3-0 υπέρ των «ερυθρόλευκων» με γκολ στο δεύτερο ημίχρονο (54′, 86′ πεν., 91′) και ενώ το πρώτο είχε ολοκληρωθεί χωρίς σκορ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024