«Ευχόμαστε να έχει θετική κατάληξη η υπόθεση Τουρέ» είπε ο Ζανέτι
Κοντά στη μετακίνηση του στην Ίντερ βρίσκεται ο Γιάγια Τουρέ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ιταλικής ομάδας, Χαβιέ Ζανέτι, στη «Gazzetta dello Sport». Ο Ιβοριανός βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από τη Μάντσεστερ Σίτι, μετά από 5 χρόνια παρουσίας στην αγγλική ομάδα, με την Ίντερ να του προσφέρει τριετές συμβόλαιο.
Κοντά στη μετακίνηση του στην Ίντερ βρίσκεται ο Γιάγια Τουρέ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ιταλικής ομάδας, Χαβιέ Ζανέτι, στη «Gazzetta dello Sport».
Ο Ιβοριανός βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από τη Μάντσεστερ Σίτι, μετά από 5 χρόνια παρουσίας στην αγγλική ομάδα, με την Ίντερ να του προσφέρει τριετές συμβόλαιο.
«Σε αυτό το σημείο που βρισκόμαστε, πραγματικά ευελπιστούμε και ευχόμαστε να έχουμε θετική κατάληξη στην υπόθεση. Θα φέρει μεγάλη ποιότητα στο ρόστερ αν έρθει στην ομάδα μας», ήταν τα λόγια του Ζανέτι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Άργος Ορεστικό: Μεθυσμένος οδηγός «εισέβαλε» σε στρατόπεδο με το όχημά του – Ισοπέδωσε την μπάρα ασφαλείας
- Μουντιάλ 2026: Η Times Square «πλημμύρισε» από τους οπαδούς της Αργεντινής ενόψει τελικού (vids)
- Οι εκπαιδευτές σκύλων που άλλαξαν ριζικά τη ζωή δύο αδέσποτων κουταβιών – Ποιο είναι το μήνυμά τους
- The Expla-in Project | Πόσο κοστίζει τελικά το συναυλιακό καλοκαίρι;
- «Βίαιη τρομοκρατική επίθεση κατά του Κιέβου», καταγγέλλει η Ουκρανία – «Εκτοξεύτηκαν 40 βαλλιστικοί πύραυλοι»
- Περού: Τουλάχιστον 3 νεκροί, ανάμεσά τους 17χρονος, εξαιτίας σεισμού



