Βενιζέλος: Η χώρα διαλύεται, επειδή ο Τσίπρας δεν παραδέχεται τα ψέματά του
Επίθεση κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, σχετικά με την πορεία των διαπραγματεύσεων που έχει ως συνέπεια «την τετράμηνη ταλαιπωρία της χώρας» και «τη διάλυση της οικονομίας». «Ο κ. Τσίπρας δεν έχει το σθένος να παραδεχτεί ότι όλα αυτά τα χρόνια και προεκλογικά έλεγε ωμά ψέματα, παραπλανώντας τον ελληνικό λαό» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Βενιζέλος.
Επίθεση κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, σχετικά με την πορεία των διαπραγματεύσεων που έχει ως συνέπεια «την τετράμηνη ταλαιπωρία της χώρας» και «τη διάλυση της οικονομίας».
Συγκεκριμένα δήλωσε: «Επί τέσσερις μήνες ταλαιπωρείται η χώρα και διαλύεται η οικονομία, επειδή ο κ. Τσίπρας δεν έχει το σθένος να παραδεχτεί ότι όλα αυτά τα χρόνια και προεκλογικά έλεγε ωμά ψέματα, παραπλανώντας τον ελληνικό λαό» σημείωσε και πρόσθεσε πως «εμείς λέγαμε πάντα ότι υπάρχει μία μόνο υπεύθυνη και ασφαλής εθνική στρατηγική. Τώρα, ήρθε η ώρα αυτό να το καταλάβουν όλοι».
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατέληξε λέγοντας ότι «ο κ. Τσίπρας δεν έχει το δικαίωμα να θυσιάσει τη χώρα στο βωμό των στενών κομματικών του συσχετισμών».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πρέπει «να επουλωθούν» οι πληγές μας με το Μπενίν πριν ανοίξουν τα σύνορα λέει ο δικτάτορας του Νίγηρα
- Διαδηλώσεις στην Τυνησία εν μέσω θανατηφόρου καύσωνα με μπλακ άουτ και λειψυδρία
- Κυρώσεις της Κίνας εναντίον 14 ευρωπαϊκών εταιρειών ως αντίποινα για τις κυρώσεις σε κινεζικές εταιρείες
- Οι αρχές στην Ισπανία διέταξαν την εκκένωση οκτώ δήμων κοντά στο Τολέδο εξαιτίας της πυρκαγιάς
- Επίθεση στο Pride: «Η ελευθερία μας δέχτηκε σήμερα μια φρικτή επίθεση» λέει ο δήμαρχος του Βερολίνου
- Αυτοκίνητο έπεσε στην παρέλαση του Pride του Βερολίνου – Τουλάχιστον ένας νεκρός
