Κουντουρά για ΦΠΑ: Καμία αλλαγή στον τουρισμό έως τον Οκτώβριο
Τη διαβεβαίωση ότι δεν πρόκειται να υπάρξουν μέχρι τον Οκτώβριο αλλαγές στον ΦΠΑ που θα αφορούν στο τουριστικό πακέτο παρείχε την Τετάρτη η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά.
Τη διαβεβαίωση ότι δεν πρόκειται να υπάρξουν μέχρι τον Οκτώβριο αλλαγές στον ΦΠΑ που θα αφορούν στο τουριστικό πακέτο παρείχε την Τετάρτη η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά.
Μιλώντας στο Mega, η κ. Κουντουρά σημείωσε: «Μέχρι τον Οκτώβριο δεν θα αλλάξει τίποτε», ενώ για ενδεχόμενες αλλαγές μετά τον Οκτώβριο, ανέφερε ότι οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και δεν υπάρχει κάποια απόφαση μέχρι στιγμής. «Δεν έχουμε καταλήξει πουθενά. Η διαπραγμάτευση είναι διαπραγμάτευση» παρατήρησε.
Η ίδια τόνισε ότι «η κυβέρνηση χωρίς οικονομική μελέτη και χωρίς τεκμηρίωση δεν θέλει να κάνει καμία αλλαγή που θα βλάψει γενικότερα την οικονομία», ενώ υπογράμμισε ότι «πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι στις χώρες τις οποίες ανταγωνιζόμαστε».
Υποστήριξε, τέλος, ότι «πρέπει να υπάρχει το προνόμιο των νησιών όπως υπάρχει σε όλη την Ευρώπη».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ψηφιακό δελτίο αποστολής: Πότε απαιτείται η έκδοσή του – Οδηγός για επιχειρήσεις και επαγγελματίες
- Ολυμπιακός: Νίκη στη Λεωφόρο για χίλιους λόγους…
- Ουκρανία: Δεκαεξάχρονος νεκρός σε επίθεση στο Τσερνίχιβ
- Τροχαίο στη Λιοσίων: Τρεις συλλήψεις για την παράσυρση της 16χρονης – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση
- Η επίτευξη συμφωνίας με τις ΗΠΑ είναι ακόμη μακριά, λέει το Ιράν – Ένταση με πυρά σε πλοία στα κλειστά στενά του Ορμούζ
- Βγες από την παγίδα του people-pleasing: Πες «όχι» χωρίς ενοχές

