Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προπονήθηκαν και ελπίζουν Κλάους και Βίτορ

Προπονήθηκαν και ελπίζουν Κλάους και Βίτορ

Με επιστροφές, που επιτρέπουν θετικές σκέψεις εν όψει της πρεμιέρας των υποχρεώσεων της ομάδας στα πλέι οφ την Τετάρτη (20/5) με τον Ατρόμητο, ολοκλήρωσε το πρόγραμμα προπόνησής του ο ΠΑΟΚ. Ο Στέφανος Αθανασιάδης και ο Μιγκέλ Βίτορ συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα, ενδεικτικό του ότι μπορεί να είναι στη διάθεση του Γιώργου Γεωργιάδη για το εκτός έδρας ματς της Τετάρτης. Κομμάτι της προπόνησης, επίσης, για πρώτη φορά μετά την επέμβαση στο πρώτο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού του, έβγαλε και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Με επιστροφές, που επιτρέπουν θετικές σκέψεις εν όψει της πρεμιέρας των υποχρεώσεων της ομάδας στα πλέι οφ την Τετάρτη (20/5) με τον Ατρόμητο, ολοκλήρωσε το πρόγραμμα προπόνησής του ο ΠΑΟΚ.

Ο Στέφανος Αθανασιάδης και ο Μιγκέλ Βίτορ συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα, ενδεικτικό του ότι μπορεί να είναι στη διάθεση του Γιώργου Γεωργιάδη για το εκτός έδρας ματς της Τετάρτης.

Κομμάτι της προπόνησης, επίσης, για πρώτη φορά μετά την επέμβαση στο πρώτο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού του, έβγαλε και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Απροσδιόριστο, βέβαια, αποτελεί το πότε θα μπορεί ο διεθνής επιθετικός να είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Στην προθέρμανση και στις ασκήσεις με μπάλα πήρε μέρος, ακόμη, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος βρίσκεται σε πρόγραμμα μερικής επανένταξης.

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης με τρέξιμο, ανοίγματα και ασκήσεις με μπάλα, ενώ ο Εγιάλ Γκολάσα έμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία και ποδήλατο. Η προετοιμασία των «ασπρόμαυρων» θα ολοκληρωθεί αύριο, οπότε και θα γνωστοποιήσει η τεχνική ηγεσία την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα για τη μάχη στο Περιστέρι.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024