Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ford Fiesta 2015: Αποδοτική βελτίωση

Ford Fiesta 2015: Αποδοτική βελτίωση

Η Ford προχωρά σε στοχευμένες βελτιώσεις για το supermini της, και «παραδίδει στο κοινό» το αποδοτικότερο Fiesta στην ιστορία του μοντέλου.


Η «μπλε οβάλ» φίρμα εισαγάγει μια σειρά βελτιώσεων για το δημοφιλές supermini της, με κυρίαρχη την περαιτέρω μείωση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα για την αποδοτικότερη έκδοση του Fiesta.

Έτσι, πλέον, η έκδοση ECOnetic εξοπλίζεται με diesel κινητήρα 1,5 λίτρου TDCi ισχύος 95 ίππων και υπόσχεται κατανάλωση καυσίμου 3,2 λίτρων/100 χλμ. ενώ οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα περιορίζονται σε 82 γρ./χλμ., μέγεθος μειωμένο κατά 16 γρ./χλμ. σε σχέση με την μέχρι σήμερα γνωστή αντίστοιχη έκδοση.

Παράλληλα, η Ford καθιστά διαθέσιμους τον κινητήρα EcoBoost του 1,0 λίτρου σε εκδοχή ισχύος 125 ίππων και τον diesel του 1,5 λίτρου για τις ειδικές εκδόσεις Red και Black Edition οι οποίες μέχρι σήμερα ήταν διαθέσιμες αποκλειστικά με τον 1.000άρη Ecoboost των 140 ίππων.

Επιπλέον των παραπάνω αλλαγών, η Ford προσθέτει επιπλέον στοιχεία στη λίστα εξοπλισμού, εφοδιάζοντας τις εκδόσεις Titanium με νέα επιχρωμιωμένη γρίλια, νέου σχεδιασμένου ζάντες 16 ιντσών και εμπλουτίζοντας τις επιλογές για τις επενδύσεις του εσωτερικού, ενώ οι εκδόσεις Trend, διαθέτουν προβολείς αλογόνου με ενσωματωμένα LED ημέρας και εφοδιάζονται με δερμάτινα τιμόνι και χειρόφρενο.

Την εικόνα των αλλαγών συμπληρώνει ο εμπλουτισμός της χρωματικής παλέτας με τρεις νέες προσθήκες, Magnetic, Candy Red και Silver Silk.

auto.in.gr

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024