Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καμμένος: Δείχνουμε συνέπεια, ας πράξουν το ίδιο και οι εταίροι

Καμμένος: Δείχνουμε συνέπεια, ας πράξουν το ίδιο και οι εταίροι

Την άποψη ότι η χώρα δεν έχει ανάγκη ούτε από εκλογές, ούτε από δημοψήφισμα, καθώς η κυβέρνηση διαθέτει νωπή λαϊκή εντολή, εκφράζει σε συνέντευξή του ο Π.Καμμένος. Ο ίδιος στέλνει νέο μήνυμα στους εταίρους να τηρήσουν τις υποχρεώσεις τους, καθώς -όπως λέει- η Ελλάδα έχει δείξει μεγάλη συνέπεια στις δικές της υποχρεώσεις. Επίσης, επαναλαμβάνει ότι στόχος της κυβέρνησης είναι η εξεύρεση λύσης, που δεν θα καταπατά τις «κόκκινες γραμμές».

Την άποψη ότι η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη ούτε από εκλογές, ούτε από δημοψήφισμα, καθώς η κυβέρνηση διαθέτει νωπή λαϊκή εντολή και η στήριξη του λαού έχει ενισχυθεί περαιτέρω μετά τις εκλογές, εκφράζει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Παραπολιτικά».

Ο κ. Καμμένος στέλνει νέο μήνυμα προς τους δανειστές ότι πρέπει και αυτοί να τηρήσουν τις υποχρεώσεις τους απέναντι στη χώρα μας, καθώς η Ελλάδα έχει δείξει μεγάλη συνέπεια στις δικές της υποχρεώσεις, ενώ επαναλαμβάνει ότι στόχος της κυβέρνησης είναι η εξεύρεση λύσης, χωρίς όμως να καταπατώνται οι «κόκκινες γραμμές» που έχουν τεθεί.

«Δεν είναι δυνατόν το ελληνικό κράτος να πληρώνει τους δανειστές, όμως να μην εισπράττει αυτά που υποχρεούνται να δώσουν στη χώρα» τονίζει στην συνέντευξή του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, συμπληρώνοντας ότι «η προτεραιότητα της χώρας δεν είναι να πληρώνει τους δανειστές, αλλά αυτά τα οποία χρειάζονται για να λειτουργεί το κράτος. Τους μισθούς και τις συντάξεις, τις δαπάνες για την παιδεία, την υγεία την άμυνα. Αυτό θα πράξουμε από εδώ και πέρα».

Για την πορεία των διαπραγματεύσεων σημειώνει ότι «εμείς θα πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε να βρούμε λύση -μέσα στο πλαίσιο των εντολών όμως και των κόκκινων γραμμών που υπάρχουν- να μην παραδώσουμε την εθνική κυριαρχία της χώρας και να μη δεχτούμε αλλοίωση του Συντάγματος και της Δημοκρατίας μας», ενώ εξηγεί πως «κάναμε μεγάλες προσπάθειες προκειμένου να μην συγκρουστούμε με τους δανειστές και έγιναν και αρκετές υποχωρήσεις, όχι όμως σε αυτά που θεωρούμε κόκκινες γραμμές».

Ο κ. Καμμένος αναφέρεται και σε «συγκρούσεις με συμφέροντα» λέγοντας ότι «έχουμε εντολή από τον ελληνικό λαό να τσακίσουμε την διαπλοκή» ενώ κλείνοντας δηλώνει περήφανος, ως υπουργός, «για τη στάση του πρωθυπουργού στα θέματα Άμυνας και στα εθνικά θέματα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024