Δεν πήρε άδεια ο Ηρακλής από την Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ
Αρνητικά γνωμοδότησε η επιτροπή αδειοδοτησης της ΕΠΟ αναφορικά με το αίτημα του Ηρακλή και τον φάκελο που κατέθεσε και πλέον η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης θα προσφύγει με έφεση προσδοκώντας στην αλλαγή της απόφασης. Παρά τα επιχειρήματα που υπήρξαν από την πλευρά της ΠΑΕ η Επιτροπή στάθηκε αρνητικά εκτιμώντας ότι η νέα ΠΑΕ ξεκινήσει την λειτουργία της από τον Αύγουστο του 2012 άρα δεν συμπλήρωσε πλήρη τριετία από την διάλυση της προηγούμενης φορολογικής ταυτότητας.
Αρνητικά γνωμοδότησε η επιτροπή αδειοδοτησης της ΕΠΟ αναφορικά με το αίτημα του Ηρακλή και τον φάκελο που κατέθεσε και πλέον η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης θα προσφύγει με έφεση προσδοκώντας στην αλλαγή της απόφασης.
Παρά τα επιχειρήματα που υπήρξαν από την πλευρά της ΠΑΕ η Επιτροπή στάθηκε αρνητικά εκτιμώντας ότι η νέα ΠΑΕ ξεκινήσει την λειτουργία της από τον Αύγουστο του 2012 άρα δεν συμπλήρωσε πλήρη τριετία από την διάλυση της προηγούμενης φορολογικής ταυτότητας.
Στον Ηρακλή, παράγοντες και νομικοί επιμένουν πως η λειτουργία της νέας εταιρείας ξεκινάει από τον Ιανουάριο του 2012 άρα έχει συμπληρωθεί πλήρης τριετία.
Ούτε και το επιχείρημα ότι διανύθηκαν τρεις αγωνιστικές περίοδοι (2012-13, 2013-14 και 2014-15) στάθηκε αρκετό ώστε να πεισθούν τα μέλη της Επιτροπής και να ανάψουν το «πράσινο φως» για να πάρει ο Ηρακλής την αδειοδότηση και να έχει έτσι το δικαίωμα να πραγματοποιήσει κανονικά μεταγραφές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 66χρονος για τη φωτιά στο φράγμα Θέρμης
- «Ο πόνος συνεχίζεται»: Τι λένε τα ΜΜΕ στην Αγγλία για τον αποκλεισμό από τον τελικό του Μουντιάλ (pics)
- Θεσσαλονίκη: Άγριος ξυλοδαρμός 30χρονου από οκτώ άτομα
- Ορφέας Αυγουστίδης: Θα γίνει πατέρας για δεύτερη φορά
- Βόρεια Ελλάδα: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα τοκογλυφίας και εκβιασμών – 4 συλλήψεις, αναζητείται ο δεύτερος αρχηγός
- Μουντιάλ: Ο viral speaker της Αργεντινής «τρελάθηκε» ξανά – Το ασύλληπτο ξέσπασμα μετά το 2-1 του Λαουτάρο (vid)



