Η Μπάγερν ψάχνει την ανατροπή κόντρα στην αποφασισμένη Μπαρτσελόνα
Το «καυτό» αγωνιστικό πρόγραμμα για τα εισιτήρια του τελικού του Champions League ξεκινά σήμερα, Τρίτη, με το παιχνίδι στο «Αλιάντς Αρίνα» με την Μπάγερν Μονάχου να υποδέχεται την Μπαρτσελόνα. Η ομάδα της Βαρκελόνης είναι το ακλόνητο φαβορί για την πρόκριση στον τελικό, μετά την εντυπωσιακή νίκη στο πρώτο παιχνίδι του «Καμπ Νου» με 3-0 και την καταπληκτική εμφάνιση του Λιονέλ Μέσι, που σημείωσε δύο γκολ.
Το «καυτό» αγωνιστικό πρόγραμμα για τα εισιτήρια του τελικού του Champions League ξεκινά σήμερα Τρίτη, με το παιχνίδι στο «Αλιάντς Αρίνα» με την Μπάγερν Μονάχου να υποδέχεται την Μπαρτσελόνα.
Η ομάδα της Βαρκελόνης είναι το ακλόνητο φαβορί για την πρόκριση στον τελικό, μετά την εντυπωσιακή νίκη στο πρώτο παιχνίδι του «Καμπ Νου» με 3-0 και την καταπληκτική εμφάνιση του Λιονέλ Μέσι, που σημείωσε δύο γκολ.
Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα θα κάνει τα πάντα, αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολο, αν όχι αδύνατο, ν’ ανατρέψει το σκορ αυτό και να αφήσει εκτός τελικού τη διάσημη ισπανική ομάδα.
Στον άλλο ημιτελικό την Τετάρτη, τα πράγματα δεν είναι τόσο ξεκαθάρα. Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» τη Γιουβέντους, η οποία έχει ένα μικρό προβάδισμα, μετά τη νίκη με 2-1, στο πρώτο παιχνίδι στο Τορίνο.
Συνοπτικά το πρόγραμμα για τους β’ ημιτελικούς του τσάμπιονς λιγκ, με ώρα έναρξης στις 21:45, έχει ως εξής: ΤΡΙΤΗ Μπάγερν Μονάχου-Μπαρτσελόνα Novasports 2 (0-3) ΤΕΤΑΡΤΗ Ρεάλ Μαδρίτης-Γιουβέντους ΝΕΡΙΤ (1-2)
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Την ποινή του αποκλεισμού για έξι αγωνιστικές στον Τζανλούκα Πρεστιάνι επέβαλε η UEFA για ομοφοβική και όχι ρατσιστική επίθεση στον Βινίσιους, όπως έκρινε. Οι τρεις είναι με αναστολή.
Μετά από εννέα χρόνια Έλληνας διαιτητής, ο Αθηναίος Άγγελος Ευαγγέλου ορίστηκε από την ΚΕΔ να σφυρίξει τελικό Κυπέλλου, μια εξέλιξη που δεν συνδέεται με το πρωτάθλημα της Super League
Ο τεχνικός της Βαλένθια, Πέδρο Μαρτίνεθ απάντησε στα εγκωμιαστικά σχόλια του Εργκίν Αταμάν, τονίζοντας πως παρότι ο Τούρκος έχει καλύτερο βιογραφικό, αυτό δεν αρκεί στον Παναθηναϊκό για να αποκλείσει την ομάδα του στα play-offs της Euroleague.