
Η «Φενέρ» έκοψε πρώτη το… νήμα των αφίξεων στη Μαδρίτη
Η Φενερμπαχτσέ Ούλκερ έκοψε πρώτη το... νήμα των αφίξεων στη Μαδρίτη, ενόψει του Final 4 της Ευρωλίγκας. Η τουρκική ομάδα έγινε η πρώτη, εκτός της «οικοδέσποινας» Ρεάλ Μαδρίτης, που «προσγειώθηκε» στην ισπανική πρωτεύουσα με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο να είναι ντυμένο στις αποχρώσεις του μπλε.
Η Φενερμπαχτσέ Ούλκερ έκοψε πρώτη το… νήμα των αφίξεων στη Μαδρίτη, ενόψει του Final 4 της Ευρωλίγκας.
Η τουρκική ομάδα έγινε η πρώτη, εκτός της «οικοδέσποινας» Ρεάλ Μαδρίτης, που «προσγειώθηκε» στην ισπανική πρωτεύουσα με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο να είναι ντυμένο στις αποχρώσεις του μπλε.
Ο Εμίρ Πρέλντζιτς έκανε… ποδαρικό στο ξενοδοχείο που θα φιλοξενήσει την αποστολή, ενώ ο Γιαν Βέσελι ήταν ο τελευταίος που μπήκε στις εγκαταστάσεις και αφού οι παίκτες παρέλαβαν τα κλειδιά των δωματίων τους, άκουσαν το κάλεσμα του τεχνικού της τουρκικής ομάδας, Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, για συγκέντρωση στο λόμπι, προκειμένου να επαναλάβουν το πρόγραμμα τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ιράν: Το στρατηγικό όπλο της Κίνας που αλλάζει τα δεδομένα στον πόλεμο με τις ΗΠΑ
- Ιράν: Επιπλέον μαχητικά αεροσκάφη αναπτύσσουν οι ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή, αλλά «δεν έχουμε» αρκετά πυρομαχικά
- Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 5.208 νεκροί από τον διπλό σεισμό, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό
- Στενά του Ορμούζ: Πλοίο έχει τυλιχτεί στις φλόγες
- Ιράν: Αλμα στην τιμή του πετρελαίου μετά την έναρξη του 9ου κύματος των επιθέσεων από τις ΗΠΑ
- Μέση Ανατολή: Οι ΗΠΑ επιτίθενται για 9η συναπτή νύχτα στο Ιράν, που απαντά με πλήγματα σε χώρες της περιοχής