
Υπάλληλος απέσπασε 500.000 ευρώ από εταιρεία ασφαλείας και εξαφανίστηκε
Μισό εκατομμύριο ευρώ φέρεται να απέσπασε από χρηματοκιβώτιο εταιρείας ασφαλείας του Ηρακλείου, που αναλαμβάνει την τροφοδοσία ΑΤΜ και χρηματαποστολές τραπεζών ένας 45χρονος που εργαζόταν ως υπεύθυνος ασφαλείας, ο οποίος στη συνέχεια εξαφανίστηκε.
Μισό εκατομμύριο ευρώ φέρεται να απέσπασε από χρηματοκιβώτιο εταιρείας ασφαλείας του Ηρακλείου, που αναλαμβάνει την τροφοδοσία ΑΤΜ και χρηματαποστολές τραπεζών ένας 45χρονος, ο οποίος στη συνέχεια εξαφανίστηκε.
Όπως κατήγγειλαν εκπρόσωποι της εταιρείας στην Αστυνομία, ο 45χρονος, ο οποίος εργαζόταν ως υπεύθυνος ασφαλείας στην εταιρεία και είχε πρόσβαση στο χρηματοκιβώτιο, απέσπασε 540.000 ευρώ από τις εγκαταστάσεις της στην περιοχή του Κατσαμπά.
Η αστυνομία ερευνά την καταγγελία και αναζητά τον δράστη, η οικογένεια του οποίου υποστηρίζει ότι δεν γνωρίζει πού βρίσκεται.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Απάτη ΕΟΠΥΥ: Στα δικαστήρια Πειραιά ο φαρμακοποιός και πρώην υποψήφιος βουλευτής
- Σγουρός: «Προσωπικές του απόψεις» λένε πηγές του ΠΑΣΟΚ στο in, για τις δηλώσεις περί συγκυβέρνησης με τη ΝΔ
- «Εξελίξεις τώρα»: Στην πρώτη θέση της τηλεθέασης το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Ιουλίου
- Τραγούδι για τα «τρία λιοντάρια» ξεσηκώνει την Αγγλία που κάνει όνειρα για το Μουντιάλ
- Βενεζουέλα: Συγκλονίζει 12χρονη που έμεινε για 32 ώρες θαμμένη στα συντρίμμια
- Τζένη Ζαχαροπούλου: Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο «αντίο» στην ηθοποιό
