«Τέλος» από την Σάλκε οι Μπόατενγκ και Σαμ
Ο αθλητικός διευθυντής της Σάλκε, Χορστ Χελντ, ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τους Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ και Σίντνεϊ Σαμ, λίγες ώρες μετά την ήττα από την Κολονία με 2-0. Παράλληλα, η διοίκηση του γερμανικού συλλόγου, αποφάσισε την τιμωρία του Μάρκο Χέγκερ μέχρι τις 16 Μαϊου, κάτι που «μαρτυρά» πως αυτοί οι τρεις παίκτες «πλήρωσαν το μάρμαρο» για τις απογοητευτικές εμφανίσεις της Σάλκε το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Ο αθλητικός διευθυντής της Σάλκε, Χορστ Χελντ, ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τους Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ και Σίντνεϊ Σαμ, λίγες ώρες μετά την ήττα από την Κολονία με 2-0.
Παράλληλα, η διοίκηση του γερμανικού συλλόγου, αποφάσισε την τιμωρία του Μάρκο Χέγκερ μέχρι τις 16 Μαΐου, κάτι που «μαρτυρά» πως αυτοί οι τρεις παίκτες «πλήρωσαν το μάρμαρο» για τις απογοητευτικές εμφανίσεις της Σάλκε το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Αξίζει να σημειωθεί, πως οι «βασιλικοί μπλε» διεκδικούν ένα «ευρωπαϊκό εισιτήριο», με κύριο αντίπαλο την Ντόρτμουντ της οποίας υπερτερούν κατά δύο βαθμούς στην διεκδίκηση της 6ης θέσης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κωνσταντίνος Παρθένης: Το έργο του «Ποίηση» πουλήθηκε σε δημοπρασία για 1.258.000 ευρώ
- Ρούμπιο: «Η Κούβα είναι απειλή για τις ΗΠΑ» – Ψάχνει η Ουάσινγκτον διέξοδο από το Ιράν μέσω Αβάνας;
- Επίσημο: Η Τεχνητή Νοημοσύνη αποκτά αρμοδιότητες αρχιδιαιτητή στην Ισπανία!
- Εσωτερικός τουρισμός: Διακοπές για 27.500 αγρότες με προγράμματα του ΟΠΕΚΑ – Οι παροχές
- Κρήτη: Απολογούνται οι τρεις κατηγορούμενοι για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης σε Αμάρι και Βορίζια
- Ο Φλορεντίνο Πέρεθ πλησιάζει πλέον τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου


