Προφυλακιστέος πρώην αξιωματικός για την υπόθεση των Leopard
Στην φυλακή οδηγήθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή Διαφθοράς, Γαβριήλ Μαλλή, πρώην ανώτερος αξιωματικός ο οποίος απολογήθηκε για δωροδοκία που φέρεται να έχει λάβει, στο πλαίσιο της υπόθεσης της προμήθειας των Leopard.
Στην φυλακή οδηγήθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή Διαφθοράς, Γαβριήλ Μαλλή, πρώην ανώτερος αξιωματικός ο οποίος απολογήθηκε για δωροδοκία που φέρεται να έχει λάβει, στο πλαίσιο της υπόθεσης της προμήθειας των Leopard.
Ενώπιον του ανακριτή, ο κατηγορούμενος φέρεται να αρνήθηκε την κατηγορία που του αποδίδεται σχετικά με τα 3 εκατ. ευρώ που βρέθηκαν στο λογαριασμό του, προερχόμενα σύμφωνα με τη δικογραφία από τη γερμανική εταιρεία Reinhmental, προκειμένου αυτή να αναλάβει υποκατασκευαστικό έργο της προμήθειας των Leopard, ύψους 120 εκατ. ευρώ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην αξιωματικός υποστηρίζει πως τα 2 εκατομμύρια ανήκουν σε συγκατηγορούμενό του, γεγονός που φέρεται να αποδέχεται και ο ίδιος με δήλωσή του στον ανακριτή.
Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Κατσής υποστηρίζει πως τα υπόλοιπα χρήματα τού τα έδωσε ο συγκατηγορούμενός του, με τον οποίο διατηρούσε από χρόνια φιλικές σχέσεις, προκειμένου να τον στηρίξει οικονομικά, καθώς εκείνο το διάστημα αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.
Ο ανακριτής της υπόθεσης, έχει καλέσει τις επόμενες ημέρες σε απολογία τρία ακόμη άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ολυμπιακός: Στα «ερυθρόλευκα» και επίσημα ο Μπάλσα Πόποβιτς
- Σκόπελος: Ανάμεσα στους «παραδεισένιους προορισμούς» για τους Σουηδούς ταξιδιώτες το 2026
- Μουντιάλ 2026: Τα ιστορικά γκολ και επιτεύγματα των Ρονάλντο και Πέρισιτς (pics, vids)
- Οι Βρυξέλλες αλλάζουν κλιματική πολιτική καθώς οι καύσωνες στην Ευρώπη αποκαλύπτουν τα τρωτά σημεία της ΕΕ
- Τραγωδία στο φαράγγι του Αμπά: Ένας θάνατος χωρίς απαντήσεις εδώ και 7 μήνες
- Παράγοντας Οδύσσεια: Πώς η επική ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν ανασταίνει τις κλασικές σπουδές


