Ψάρεψαν λεφτά στα νερά του ποταμού Ληθαίου των Τρικάλων
Γνήσια χαρτονομίσματα των 50 και 100 ευρώ επέπλεαν το πρωί της Δευτέρας στα νερά του ποταμού Ληθαίου, που διασχίζει το κέντρο της πόλης των Τρικάλων! Οσοι από τους διερχόμενους, έκπληκτους περαστικούς… πρόλαβαν, έσπευσαν να τα μαζέψουν.
Γνήσια χαρτονομίσματα των 50 και 100 ευρώ επέπλεαν το πρωί της Δευτέρας στα νερά του ποταμού Ληθαίου, που διασχίζει το κέντρο της πόλης των Τρικάλων!
Όσοι από τους διερχόμενους, έκπληκτους περαστικούς… πρόλαβαν, έσπευσαν να τα μαζέψουν.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τα χρήματα έριξε στο ποτάμι ιδιώτης, για άγνωστο λόγο.
Οι ίδιες πηγές, ανεπίσημα, υπολογίζουν σε περίπου 3.000 ευρώ το συνολικό ποσό που ρίχτηκε στον Ληθαίο.
Ο ιδιώτης που έριξε τα -δικά του- χρήματα στο ποτάμι εντοπίστηκε, δεν έδωσε κάποια εξήγηση για την πράξη του, ενώ δεν απαγγέλθηκε κάποια κατηγορία, καθώς δεν πρόκειται για αδίκημα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μήπως ήρθε ο καιρός να κάνεις «ανακωχή» με το στρες;
- Στον «πάγο» και το 2027 δύο φόροι για τα ακίνητα
- Κρήτη: Σεισμός 3,7 Ρίχτερ στο Λασίθι τη νύχτα
- ΠΟΥ: Διπλάσια τα κρούσματα καρκίνου ως το 2050 – Ισχυρές ανισότητες
- Συνταγή: Φρουτοσαλάτα με μοτσαρέλα
- Τέξας: Πράκτορας της ICE πυροβόλησε και σκότωσε οδηγό στο Χιούστον
- Καιρός: Γενικά αίθριος με τοπικές βροχές και μελτέμια στο Αιγαίο – Έως 36 βαθμούς η θερμοκρασία
- Βάλε τις πιπεριές στη διατροφή σου, κάνει καλό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)







![Παιδιά έκαναν τσουλήθρα σε Ferrari 500.000 ευρώ – H αντίδραση του ιδιοκτήτη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-51-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442