Ο Παναιτωλικός έκλεισε τη χρονιά με νίκη επί της Βέροιας
Μπορεί να ήταν αδιάφορος βαθμολογικά ο Παναιτωλικός, ωστόσο πήρε τη νίκη με 2-0 επί της Βέροιας μέσα στο Αγρίνιο, για την 34η και τελευταία αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.
Μπορεί να ήταν αδιάφορος βαθμολογικά ο Παναιτωλικός, ωστόσο πήρε τη νίκη με 2-0 επί της Βέροιας μέσα στο Αγρίνιο, για την 34η και τελευταία αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.
Οι γηπεδούχοι από την αρχή πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων, ήταν καλύτεροι και στο 22′ έφτασαν δίκαια στο γκολ, έστω και από… σπόντα. Ο Μαρτίνες σούταρε από δεξιά, ο Μαραγκός παρεμβλήθηκε και άθελά του άλλαξε την τροχιά της μπάλας, που κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του.
Σε πιο αργούς ρυθμούς και χωρίς σημαντικές φάσεις κινήθηκε το β’ ημίχρονο. Στο 78′ ο Μορένο με γυριστό σουτ έκανε το 2-0 και ουσιαστικά ολοκλήρωσε την αναμέτρηση, που έφερε τους φιλοξενούμενους να ισοβαθμούν στην επικίνδυνη “ζώνη”, αλλά να να μην αγωνιούν για τη σωτηρία τους, αφού από την αρχή ήταν καλύτεροι σε όλες τις ισοβαθμίες.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Λαζάρ – Μαλόν
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Κουτρομάνος, Κούσας, Ετζενγκέλε, Κέβιν, Γοδόι (71′ Ρουσκουγιέδα), Λαζάρ, Μαρτίνες (59′ Παπουτσογιαννόπουλος), Κάπελ, Βιγιαφάνιες, Άλβες (67′ Μορένο).
ΒΕΡΟΙΑ (Στέφανος Γαϊτάνος): Καντιμοίρης, Μαλόν, Αμαραντίδης (90 Κατάλα), Όστοϊτς, Μαραγκός, Μπαλάφας, Μπατιόν (81′ Καμπόρα), Γεωργιάδης, Ντουμίτρου (73′ Αρτσε), Τάτος, Ναζλίδης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τσουκαλάς: Άριστος στις αλχημείες, αλλά μετεξεταστέος στα οικονομικά ο πρωθυπουργός
- Η Rolex συγχαίρει τον πρεσβευτή της, Στέφανο Τσιτσιπά, για τη νίκη του στο EFG Swiss Open Gstaad
- Θεσσαλονίκη: Δύο συλλήψεις για τα επεισόδια στα Δικαστήρια μετά την προφυλάκιση του 25χρονου
- «ΑΕΚ και Χαποέλ Μπερ Σεβά βρίσκονται κοντά σε συμφωνία για τον Κάνγκουα»
- Φωτιά σε δασική δύσβατη περιοχή στη Χρυσούπολη
- Σε αποστολή αλληλεγγύης στην Ουκρανία ο μητροπολίτης Ν. Ιωνίας Γαβριήλ
