Πιο εύκολα οι Γκρίζλις, πιο δύσκολα οι Γουίζαρντς έκαναν το 2-1
Οι Γκρίζλις πήραν προβάδισμα 2-1 στα ημιτελικά της Δύσης νικώντας 99-89 τους Γουόριορς στο Μέμφις. O Κώστας Κουφός ήταν από τους κορυφαίους καθώς χρησιμοποιήθηκε για 15:24 έχοντας 8 πόντους με 4/4 δίποντα, 6 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 τάπα. Ο Νικ Καλάθης δεν χρησιμοποιήθηκε για δεύτερο σερί ματς μετά την επάνοδο του Μάικ Κόνλεϊ.
Οι Γκρίζλις πήραν προβάδισμα 2-1 στα ημιτελικά της Δύσης νικώντας 99-89 τους Γουόριορς στο Μέμφις. O Κώστας Κουφός ήταν από τους κορυφαίους καθώς χρησιμοποιήθηκε για 15:24 έχοντας 8 πόντους με 4/4 δίποντα, 6 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 τάπα. Ο Νικ Καλάθης δεν χρησιμοποιήθηκε για δεύτερο σερί ματς μετά την επάνοδο του Μάικ Κόνλεϊ.
Το επόμενο ματς της σειράς θα γίνει τα ξημερώματα της Τρίτης και πάλι στην έδρα των «αρκούδων».
Από την άλλη οι Γουίζαρντς αν και προηγήθηκαν ακόμα και με 21 πόντους των Χοκς χρειάστηκαν τη βοήθεια του Πολ Πιρς. Ο βετεράνος φόργουορντ στην εκπνοή έκανε το 103-101και έδωσε το προβάδισμα στη σειρά των ημιτελικών της Ανατολής στους «μαγικούς», που έπαιξαν χωρίς τον τραυματία Τζον Γουόλ.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.