Ο Χριστοδούλου «σφυρίζει» στο φάιναλ φορ της Μαδρίτης
Το ελληνικό μπάσκετ δεν θα εκπροσωπηθεί μόνο με τον Ολυμπιακό στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας στη Μαδρίτη (15-17/5), αλλά και στη διαιτησία, με τον Χρήστο Χριστοδούλου να επιλέγεται γι' ακόμη μία φορά να διευθύνει αγώνες της καταληκτικής φάσης.
Το ελληνικό μπάσκετ δεν θα εκπροσωπηθεί μόνο με τον Ολυμπιακό στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας στη Μαδρίτη (15-17/5), αλλά και στη διαιτησία, με τον Χρήστο Χριστοδούλου να επιλέγεται γι’ ακόμη μία φορά να διευθύνει αγώνες της καταληκτικής φάσης.
Η τελευταία παρουσία του Πατρινού ρέφερι σε φάιναλ φορ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης ήταν πέρυσι, στο Μιλάνο (2014), όταν διηύθυνε τον τελικό ανάμεσα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η διοργανώτρια Αρχή ανακοίνωσε τα ονόματα των επτά διαιτητών που θα «σφυρίξουν» στους δύο ημιτελικούς της Παρασκευής (15/5), Ολυμπιακός-ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ρεάλ Μαδρίτης-Φενερμπαχτσέ Ούλκερ, αλλά και στους δύο αγώνες της Κυριακής (17/5), δηλαδή «μικρό τελικό» και τελικό.
Οι διαιτητές που θα «σφυρίξουν» στο φάιναλ φορ της Μαδρίτης είναι οι εξής: Χρήστος Χριστοδούλου (Ελλάδα), Ιλία Μπελόσεβιτς (Σερβία), Ντανιέλ Ιερεθουέλο (Ισπανία), Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία), Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), Σάσα Πουκλ (Ουκρανία) και Μπόρις Ρίτζικ (Ουκρανία).
Επτά συμμετοχές σε φάιναλ φορ Ευρωλίγκας μετρά ο Σέρβος Ιλία Μπελόσεβιτς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- LIVE: Πανσερραϊκός – Κηφισιά
- ΣΥΡΙΖΑ για 9η Μαΐου 1945: Τιμούμε την ημέρα της συντριβής του φασισμού, αγωνιζόμαστε για ειρήνη και δημοκρατία
- Η Βενιαμίν του Ολυμπιακού στο «in»: «Ζω ένα όνειρο που είχα από μικρή»
- Χανταϊός: Ευρωπαϊκά κράτη στέλνουν αεροσκάφη για την εκκένωση των πολιτών τους από το κρουαζιερόπλοιο
- Κικίλιας: Από 30 Ιουνίου το e-Ναυλοσύμφωνο – «Παρέμβαση-τομή για το ελληνικό yachting»
- Συνελήφθη 56χρονος για οπλοκατοχή στο Λαύριο – Είχε στο σπίτι του βαλλίστρα, βέλη και πτυσσόμενο γκλοπ


