
Οι πρώτες ώρες του πατέρα της Αννυ στη φυλακή
Αμετανόητος για την αποτρόπαια πράξη του εμφανίζεται ο 27χρονος πατέρας της μικρής Αννυ, ο οποίος από το απόγευμα της Τετάρτης κρατείται στις φυλακές της Κέρκυρας. Ο δράστης για λόγους ασφαλείας παραμένει στον ειδικό χώρο κράτησης, στα πειθαρχεία και δεν έχει επαφή με τις ακτίνες της φυλακής.
Αμετανόητος για την αποτρόπαια πράξη του εμφανίζεται ο 27χρονος πατέρας της μικρής Αννυ, ο οποίος από το απόγευμα της Τετάρτης κρατείται στις φυλακές της Κέρκυρας.
Ο δράστης για λόγους ασφαλείας παραμένει στον ειδικό χώρο κράτησης, στα πειθαρχεία και δεν έχει επαφή με τις ακτίνες της φυλακής.
Ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Κέρκυρας, υπαρχιφύλακας Μανώλης Κουλούρης δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ότι τον επισκέφτηκε δύο φορές, χθες και σήμερα, στο κελί της απομόνωσης και ανθρώπινα, όπως αναφέρει, μπήκε στην διαδικασία να τον ρωτήσει γιατί το έκανε.
Ο 27χρονος απάντησε, σύμφωνα με τον υπαρχιφύλακα: «Αρνήθηκε για προφανείς λόγους, αν και έχει ομολογήσει. Μου είπε πως δεν το έκανε ο ίδιος. Το έκανε μπροστά του ο φίλος του, κατά τον τρόπο που έχουμε ακούσει. Έτσι ισχυρίσθηκε».
Στην Κέρκυρα κρατούνται 216 αλλοδαποί και 75 Έλληνες. Σύμφωνα με τον υπαρχιφύλακα, πολλοί εκφράζονται υβριστικά εναντίον του, λόγω της φύσης του εγκλήματος, ωστόσο η λειτουργία της φυλακής εξελίσσεται ομαλά.
Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει προαυλισμός του 27χρονου, όπως λέει ο κ. Κουλούρης και προσθέτει: «Δεν γνωρίζω εάν κάτι τέτοιο θα γίνει άμεσα. Πρέπει με τον διευθυντή και τον αρχιφύλακα να βρούμε κάποιο χώρο, ώστε να βγαίνει, όταν η υπόλοιπη φυλακή κλείνει. Δηλαδή όταν οι υπόλοιποι κρατούμενοι μπαίνουν στα κελιά τους».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μια συναυλία «ζέσταμα» για όλα όσα πρόκειται να ζήσουμε στo Φ Hill Sessions
- Το φάντασμα της «Λαϊκής Δημοκρατίας της Νάρβα» – Η Ρωσία αλλάζει πίστα στον υβριδικό πόλεμο στην Ευρώπη
- O πρωθυπουργός «πετάει χαρταετό» και προσβάλλει την κοινωνία
- Σεισμός 4,3 Ρίχτερ στα Ιωάννινα
- Αρκάς: Η «καλημέρα» της Μεγάλης Δευτέρας
- Πέντε εγκαυματίες στο νοσοκομείο της Χίου – Φέρεται να κατασκεύαζαν ρουκέτες για το βράδυ της Ανάστασης
- Ακόμα και ο καφές θέλει το σωστό timing
- Πετρέλαιο κίνησης: Σε ετοιμότητα και η Ελλάδα για πιθανές ελλείψεις
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/aziz-acharki-jJbMgASm6l4-unsplash-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442