
Στη μικτή κόσμου του μπιτς χάντμπολ η Τσάκαλου
Στη μικτή κόσμου του μπιτς χάντμπολ η Τσάκαλου
Μία ιδιαίτερα τιμητική πρόσκληση έλαβε από τη διεθνή ομοσπονδία χάντμπολ η Λαμπρίνα Τσάκαλου. Η διεθνής αθλήτρια της Νέας Ιωνίας καλείται να λάβει μέρος σε αγώνα επίδειξης μπιτς χάντμπολ, ως μέλος μίας ομάδας επίλεκτων αθλητριών από όλο τον κόσμο. Ο εν λόγω αγώνας θα πραγματοποοιηθεί στις 17 Ιουλίου στη Λοζάνη, ενώπιον του προέδρου της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Τόμας Μπαχ, και μελών της ΔΟΕ, και εντάσσεται στην προσπάθεια της IHF να συμπεριληφθεί το μπιτς χάντμπολ στο Ολυμπιακό πρόγραμμα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Απώλεια κιλών: Γιατί ο σκύλος σας χάνει μύες και πώς η διατροφή συμβάλλει στην υγεία του
- «Κρύβεται» ο Τζαβέλας από τον έλεγχο της Βουλής – Η επιστολή του – Παρουσία Ανδρουλάκη η συνεδρίαση
- Έμπολα: «Μας βασανίσει» – Φόβος στην ανατολική πλευρά της Δημοκρατίας του Κονγκό, εξαπλώνεται η επιδημία
- Αγκαλιές, δάκρυα και «τρελά» πανηγύρια μετά την ισοπαλία της Σίτι – Απίθανες στιγμές στο προπονητικό κέντρο της Άρσεναλ
- Αφθώδης πυρετός στη Λέσβο: Προανάκριση για τις ανεξέλεγκτες ταφές ζώων – «Κανένας δεν έδινε σημασία πριν από δύο μήνες»
- Οσμή αερίου στα νότια προάστια: Αυτά είναι τα τρία σενάρια για την προέλευσή της






