Τη ρεβάνς για τον ντροπιαστικό της αποκλεισμό από την Μπάγερν Μονάχου πριν από δύο χρόνια ψάχνει σήμερα, Τετάρτη (21:45, ΝΕΡΙΤ) η Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου». Ισπανοί και Γερμανοί αναζητούν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Champions League και θέλουν από το πρώτο κιόλας ματς να δείξουν ποιος είναι το αφεντικό.
Τη ρεβάνς για τον ντροπιαστικό της αποκλεισμό από την Μπάγερν Μονάχου πριν από δύο χρόνια ψάχνει σήμερα, Τετάρτη (21:45, ΝΕΡΙΤ) η Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου».
Οι Γερμανοί είχαν επιβληθεί στο Μόναχο με 4-0 των «μπλαουγκράνα» και στη ρεβάνς της Βαρκελώνης με 3-0.
Ισπανοί και Γερμανοί αναζητούν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Champions League και θέλουν από το πρώτο κιόλας ματς να δείξουν ποιος είναι το αφεντικό.
Η ομάδα τους Λουίς Ενρίκε βρίσκεται σε μεγάλη φόρμα και ελπίζει να το αποδείξει και σήμερα.
Από την άλλη ο Πεπ Γκουαρντιόλα, στο γήπεδο που αγαπήθηκε όσο λίγοι, θα πρέπει να δείξει ότι η ομάδα του δεν θα μείνει εκτός ενός ακόμα στόχου, μετά τον αποκλεισμό της από το Κύπελλο.
Η Πάντερμπορν επικράτησε με 2-1 της Βόλφσμπουργκ στην παράταση, ανέβηκε στην Bundesliga και έριξε τη Βόλφσμπουργκ του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στην Bundesliga 2
Η απόλυτη στιγμή για τον Εβάν Φουρνιέ μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας σε μια φωτογραφία που ανέβασε ο Γάλλος φόργουορντ από τους πανηγυρισμούς στον Πειραιά.
Ο Τσάβι Πασκουάλ αναμένεται να αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα και σύμφωνα με ξένα ΜΜΕ εκτός από τη Ντουμπάι BC και τη Χάποελ Τελ Αβίβ, πρόταση στον Ισπανό τεχνικό έχει καταθέσει και ο Παναθηναϊκός.