Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στο Αυτόφωρο παραπέμφθηκε η «ψυχίατρος» του ΟΚΑΝΑ

Στο Αυτόφωρο παραπέμφθηκε η «ψυχίατρος» του ΟΚΑΝΑ

Στο Αυτόφωρο δικάζεται την Πέμπτη η γυναίκα που παρουσιάστηκε ως ψυχίατρος του ΟΚΑΝΑ, ισχυριζόμενη ότι παρακολουθούσε τους γονείς της Άννυ. Η 50χρονη οδηγήθηκε το απόγευμα στον Εισαγγελέα και σε βάρος της ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για διασπορά ψευδών ειδήσεων και ψευδή αναφορά στις Αρχές περί τέλεσης πλημμελήματος.

Στο Αυτόφωρο δικάζεται την Πέμπτη η γυναίκα που παρουσιάστηκε ως ψυχίατρος του ΟΚΑΝΑ, ισχυριζόμενη ότι παρακολουθούσε τους γονείς της Άννυ.

Η 50χρονη οδηγήθηκε το απόγευμα στον Εισαγγελέα και σε βάρος της ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για διασπορά ψευδών ειδήσεων και ψευδή αναφορά στις Αρχές περί τέλεσης πλημμελήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το οικογενειακό της περιβάλλον, που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο, η 50χρονη αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και φέρεται να δικαιολόγησε την πράξη της υποστηρίζοντας πως ήθελε με αυτόν τον τρόπο να βοηθήσει, ώστε να τιμωρηθεί αυστηρά ο 27χρονος.

Η κατηγορούμενη αφέθηκε ελεύθερη και θα δικαστεί εντός της ημέρας.

Το ιστορικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύλληψή της έγινε στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Μάκρης, όπου παρουσιάστηκε μετά τις τηλεοπτικές εμφανίσεις της για να δηλώσει απώλεια κινητού τηλεφώνου.

Κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα διενεργεί η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για το περιστατικό.

Η γυναίκα παρουσιάστηκε ως Μαρία Καλογεροπούλου και ισχυρίστηκε ότι ως ψυχίατρος του ΟΚΑΝΑ παρακολουθούσε το ζευγάρι επί τρία χρόνια, έδωσε στοιχεία για το ιστορικό του παιδοκτόνου και είπε πως είχε επανειλημμένα ζητήσει από τον εισαγγελέα ενδοοικογενειακής βίας να αρθεί η κηδεμονία του παιδιού, ωστόσο δεν εισακούστηκε.

Αργότερα παρενέβη η Εισαγγελία Αθηνών για να διαψεύσει την ύπαρξη τέτοιου είδους καταγγελιών εκ μέρους του ΟΚΑΝΑ προς τον αρμόδιο εισαγγελέα που να αφορούν την Άννυ.

Παράλληλα, η Εισαγγελία Αθηνών διέψευσε ότι υπάρχει φάκελος για την οικογένεια του παιδιού στον ΟΚΑΝΑ.

Επιπλέον, η Εισαγγελία Αθηνών τόνισε ότι ο ΟΚΑΝΑ δεν διαθέτει ψυχίατρο με το όνομα Μαρία Καλογεροπούλου, ούτε υπάρχει εισαγγελέας με το επίθετο Σκανδαλάκης -όπως επικαλέστηκε η γυναίκα στους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Ταυτοχρόνως, ο ΟΚΑΝΑ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διέψευσε την καταγγελία της «ψυχιάτρου». Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι δεν υπάρχει ψυχίατρος στον ΟΚΑΝΑ με αυτό το όνομα, καθώς και ότι ουδέποτε οι γονείς της Αννυ είχαν επικοινωνήσει με τον ΟΚΑΝΑ για να ενταχθούν σε κάποιο πρόγραμμα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024