Την δισέγγονή της συνάντησε η βασίλισσα Ελισάβετ
Την δισέγγονή της, πριγκίπισσα Σάρλοτ, συνάντησε για πρώτη φορά την Τετάρτη, η βασίλισσα Ελισάβετ Β'. Η πριγκίπισσα, τέταρτη στη διαδοχή του θρόνου, γεννήθηκε το Σάββατο στο Λονδίνο και το Παλάτι του Κένσινγκτον ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι θα ονομαστεί Σάρλοτ Ελισάβετ Νταϊάνα.
Την δισέγγονή της, πριγκίπισσα Σάρλοτ, συνάντησε για πρώτη φορά την Τετάρτη, η βασίλισσα Ελισάβετ Β’.
Η πριγκίπισσα, τέταρτη στη διαδοχή του θρόνου, γεννήθηκε το Σάββατο στο Λονδίνο και το Παλάτι του Κένσινγκτον ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι θα ονομαστεί Σάρλοτ Ελισάβετ Νταϊάνα.
Ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα πέρασαν περισσότερο από μία ώρα με την εγγονή τους την Κυριακή, ενώ τη μικρή Σάρλοτ συνάντησαν και οι γονείς της Κέιτ, Μάικλ και Κάρολ Μίντλετον, καθώς και η αδελφή της, Πίπα Μίντλετον.
Ο δούκας του Κέιμπριτζ υπέγραψε το πιστοποιητικό γέννησης της μικρής Σάρλοτ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Άρσεναλ, η τέχνη του να υποφέρεις
- Βουλή: Κλήση Τζαβέλλα στη Θεσμών και Διαφάνειας ζητά η Κωνσταντοπούλου – Πιέσεις της αντιπολίτευσης να στηριχθεί η εξεταστική για υποκλοπές
- Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της ταινίας για τη ζωή του Άντονι Μπουρντέν
- Επίδομα Παιδιού Α21: Κλείνει προσωρινά η πλατφόρμα την Παρασκευή 8 Μαΐου
- Ο Δήμος Αμυνταίου ξανά στον σιδηροδρομικό χάρτη
- To Ντουμπάι κλείνει και Οκόμπο!



