Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι είναι στην αποστολή της Μπάγερν Μονάχου για τον πρώτο ημιτελικό του Champions League, στη Βαρκελόνη, κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Ο Πολωνός διεθνής επιθετικός τραυματίστηκε στον ημιτελικό, την προηγούμενη Τρίτη, του κυπέλλου Γερμανίας κόντρα στη Ντόρτμουντ.

Ο 26χρονος φορ σε σύγκρουση με τον γκολκίπερ Λάνγκερακ στο 117ο λεπτό του συγκεκριμένου αγώνα τραυματίστηκε στο κεφάλι, αλλά παρέμεινε μέχρι το τέλος στον αγωνιστικό χώρο.

Μετά τη λήξη του ημιτελικού, ο σκόρερ του γκολ της Μπάγερν διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε πως είχε υποστεί διάσειση.

Την Τρίτη ο Λεβαντόφσκι είναι μεταξύ των ονομάτων που ανακοίνωσε ο Πεπ Γκουαρντιόλα για την αποστολή της πρωταθλήτριας Γερμανίας, που θα ταξιδέψει για την Ισπανία.

Ο Πολωνός σταρ συμμετείχε στη προπόνηση της γερμανικής ομάδας φορώντας ειδική προστατευτική μάσκα και αναμένεται να είναι στη βασική ενδεκάδα των Βαυαρών για τη μεγάλη «μάχη» στο «Καμπ Νου».

Οι Γερμανοί θα έχουν πολλές απουσίες στη Βαρκελόνη, καθώς εκτός μάχης είναι οι Ρόμπεν, Ριμπερί, Αλάμπα, Μπαντστούμπερ και Στάρκε

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ