Στην Αθήνα για σειρά συναντήσεων ο πρόεδρος της FIBA
Στην Αθήνα για σειρά συναντήσεων με την ΕΟΚ, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες ανθρώπους από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ θα βρεθεί ο πρόεδρος της FIBA World, Οράσιο Μουρατόρε. Όπως είναι γνωστό η FIBA προωθεί τη δημιουργία μια νέας ευρωπαϊκής λίγκας, η οποία θα αντικαταστήσει την Ευρωλίγκα, κάτι που επιβεβαίωσε ο γενικός γραμματέας, Πάτρικ Μπάουμαν. Για το λόγο αυτό ο Μουρατόρε είχε ήδη επαφές με τους ανθρώπους της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και της Μπαρτσελόνα, όπως και την ισπανική ομοσπονδία.
Στην Αθήνα για σειρά συναντήσεων με την ΕΟΚ, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες ανθρώπους από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ θα βρεθεί ο πρόεδρος της FIBA World, Οράσιο Μουρατόρε.
Όπως είναι γνωστό η FIBA προωθεί τη δημιουργία μια νέας ευρωπαϊκής λίγκας, η οποία θα αντικαταστήσει την Ευρωλίγκα, κάτι που επιβεβαίωσε ο γενικός γραμματέας, Πάτρικ Μπάουμαν.
Για το λόγο αυτό ο Μουρατόρε είχε ήδη επαφές με τους ανθρώπους της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και της Μπαρτσελόνα, όπως και την ισπανική ομοσπονδία.
Περισσότερες συζητήσεις περί αυτού θα γίνουν στα πλαίσια του Final 4 όπου θα βρίσκεται και ο Τζόρντι Μπερτομέου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο απόλυτος οδηγός BBQ από την Αργυρώ: Την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- Τζέιμς για Ολυμπιακό: «Συγχαρητήρια και καλή τύχη»
- Γιατί η Νταϊάνα έσκισε σκόπιμα το φόρεμά της στο Met Gala πριν από 30 χρόνια;
- Πετρέλαιο: Βουτιά της τιμής του αργού – Κάτω από 100 δολάρια το βαρέλι
- Κρίση αξιοπιστίας – «Αστήρικτες» οι μισές έρευνες κοινωνικών επιστημών
- Ιταλικά ΜΜΕ: «Βλέπει» Τζόλη η Ρόμα



