Έναρξη εργασιών για την Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους
Ξεκίνησαν τη Δευτέρα οι προγραμματισμένες εργασίες της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους στη Βουλή, ενώ νωρίτερα δόθηκε στη δημοσιότητα το τέταρτο σποτ, όπου ο επιστημονικός συντονιστής Ερίκ Τουσέν εξηγεί τους λόγους για τους οποίους είναι «επαχθές» το δημόσιο χρέος της Ελλάδας.
Ξεκίνησαν τη Δευτέρα οι προγραμματισμένες εργασίες της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους στη Βουλή ενώ αναμένεται να συνεχίσουν μέχρι και την Πέμπτη 7 Μαΐου 2015.
Τις εργασίες άνοιξαν η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο επιστημονικός συντονιστής και επικεφαλής της διεθνούς ομάδας Ερίκ Τουσέν, ενώ το μεσημέρι της Δευτέρας δόθηκε στη δημοσιότητα το τέταρτο σποτ της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους, από το κανάλι της Βουλής.
Στο βίντεο συμμετέχουν ο συνταγματολόγος Γιώργος Κασιμάτης και ο καθηγητής Εργατικού Δικαίου στο ΑΠΘ Αριστείδης Καζάκος, ενώ ο Ερίκ Τουσέν εξηγεί τους λόγους για τους οποίους είναι «επαχθές» το δημόσιο χρέος της Ελλάδας.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).