Κλειστή η σήραγγα Στέρνας στον αυτοκινητόδρομο Τριπόλεως-Κορίνθου
Κλειστή θα είναι την προσεχή εβδομάδα η μία σήραγγα Στέρνας, στο ρεύμα προς Κόρινθο, στον αυτοκινητόδρομο Τριπόλεως - Κορίνθου, λόγω εκτέλεσης προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης, από την κατασκευάστρια εταιρεία.
Κλειστή θα είναι την προσεχή εβδομάδα η μία σήραγγα Στέρνας, στο ρεύμα προς Κόρινθο, στον αυτοκινητόδρομο Τριπόλεως – Κορίνθου, λόγω εκτέλεσης προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης, από την κατασκευάστρια εταιρεία.
Συγκεκριμένα η σήραγγα θα είναι κλειστή από την Δευτέρα 4 Μαΐου έως και την Παρασκευή 8 Μαΐου.
Καθ’ όλη την διάρκεια που θα είναι κλειστή η σήραγγα, η κυκλοφορία των οχημάτων από Τρίπολη προς Κόρινθο, θα πραγματοποιείται από παράκαμψη μίας λωρίδας κυκλοφορίας σε ανοιχτή οδό εκτός σήραγγας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κυρώσεις της Κίνας εναντίον 14 ευρωπαϊκών εταιρειών ως αντίποινα για τις κυρώσεις σε κινεζικές εταιρείες
- Οι αρχές στην Ισπανία διέταξαν την εκκένωση οκτώ δήμων κοντά στο Τολέδο εξαιτίας της πυρκαγιάς
- Επίθεση στο Pride: «Η ελευθερία μας δέχτηκε σήμερα μια φρικτή επίθεση» λέει ο δήμαρχος του Βερολίνου
- Αυτοκίνητο έπεσε στην παρέλαση του Pride του Βερολίνου – Τουλάχιστον ένας νεκρός
- Το Ιράν ανακοίνωσε τις λίστες των ζημιών που έχει προκαλέσει στον αμερικανικό στρατό στη Μέση Ανατολή
- Συγκλονίζει ο οδηγός μηχανής που καταπλακώθηκε από τη σκαλωσιά στον Πειραιά – «Άρχισα να φωνάζω βοήθεια»


