Kίνα: Το Κόμμα κόβει τις συνάξεις σε ειδυλλιακούς προορισμούς
Λίστα με 21 δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς έδωσε στη δημοσιότητα το ΚΚ Κίνας με την διευκρίνιση ότι στα συγκεκριμένα μέρη δεν επιτρέπεται πλέον να συνεδριάζουν κυβερνητικοί αξιωματούχοι. Μία ακόμα κίνηση από το Κόμμα για την καταπολέμηση της διαφθοράς.
Λίστα με 21 δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς έδωσε στη δημοσιότητα το ΚΚ Κίνας με την διευκρίνιση ότι στα συγκεκριμένα μέρη δεν επιτρέπεται πλέον να συνεδριάζουν κυβερνητικοί αξιωματούχοι.
Μία ακόμα κίνηση από το Κόμμα για την καταπολέμηση της διαφθοράς. Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι όσοι θέλουν να επισκεφθούν αυτά τα μέρη θα πρέπει να πληρώνουν μόνοι τους τα έξοδα και να το κάνουν στην άδειά τους.
Μεταξύ των προορισμών είναι ασφαλώς το Σινικό Τείχος, η παραλία της Σάνια και το πάρκο του Χουάνγκσάν, το οποίο τελεί υπό την προστασία της UNESCO.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Λένα Χίντεϊ πιστεύει ότι η βιομηχανία του θεάματος προστατεύει τους κακοποιητικούς άνδρες
- «Ξέσπασε» ο Τσιτσιπάς και διέλυσε τη ρακέτα του για έναν χαμένο πόντο! (vid)
- Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών σε Γλυφάδα και Βούλα
- LIVE: Άγιαξ – Ολυμπιακός
- Η μεγάλη ρευστοποίηση: Από την κρίση του ΣΥΡΙΖΑ στα κόμματα υπό εξαφάνιση
- Φλώρινα: Συνελήφθη 68χρονος με πάνω από 55 κιλά κάνναβης σε ΙΧ αυτοκίνητο







