Η έκπληξη της 33ης αγωνιστικής της Serie A έγινε στο "Κάρλο Καστελάνι" του Εμπολι, όπου η τοπική ομάδα νίκησε 4-2 τη Νάπολι. Σ΄ένα ματς με τρία αυτογκόλ (δεν έχει συμβεί ποτέ τα τελευταία 20 χρόνια στην Ιταλία), οι "παρτενοπέι" υπέστησαν βαριά ήττα που τους απομακρύνει κατά πέντε βαθμούς από την τρίτη θέση και τη συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Η έκπληξη της 33ης αγωνιστικής της Serie A έγινε στο “Κάρλο Καστελάνι” του Εμπολι, όπου η τοπική ομάδα νίκησε 4-2 τη Νάπολι. Σ΄ένα ματς με τρία αυτογκόλ (δεν έχει συμβεί ποτέ τα τελευταία 20 χρόνια στην Ιταλία), οι “παρτενοπέι” υπέστησαν βαριά ήττα που τους απομακρύνει κατά πέντε βαθμούς από την τρίτη θέση και τη συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ραούλ Αλμπιόλ πέτυχε αυτογκόλ για δεύτερη συνεχή αγωνιστική, καθώς την περασμένη Κυριακή είχε ανοίξει το σκορ σε βάρος της ομάδας του, στο ματς με τη Σαμπντόρια. Τότε δεν στοίχισε, καθώς η Νάπολι συνήλθε και πήρε τη νίκη ακριβώς με το ίδιο σκορ με το οποίο ηττήθηκε σήμερα (4-2)!
Ο Τζέσι Ντέρι έπεσε άσχημα με το κεφάλι στον αγωνιστικό χώρο μετά από σύγκρουσή του στον αέρα με τον Άμποτ και αφού δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες στη συνέχεια αποχώρησε με φορείο.
Με μοναδική απουσία αυτή του Κώστα Σλούκα, ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για το τρίτο παιχνίδι με τη Βαλένθια (06/05, 21:15), το οποίο θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ.
Η Εθνική πόλο Γυναικών με επιμέρους 6-2 στο τέταρτο οκτάλεπτο, νίκησε 14-9 την Ουγγαρία για τη Β' προκριματική φάση και σε πολύ μεγάλο ποσοστό εξασφάλισε την πρόκρισή της στα τελικά του World Cup.