Με σύμμαχο τον καλό καιρό θα εγκαταλείψουν το κλεινόν άστυ οι εκδρομείς του τριημέρου της Πρωτομαγιάς. Ηλιόλουστος θα είναι ο καιρός όλο το τριήμερο, με την θερμοκρασία να παρουσιάζει άνοδο από το Σάββατο.
Με σύμμαχο τον καλό καιρό θα εγκαταλείψουν το κλεινόν άστυ οι εκδρομείς του τριημέρου της Πρωτομαγιάς.
Ηλιόλουστος θα είναι ο καιρός όλο το τριήμερο, με την θερμοκρασία να παρουσιάζει άνοδο από το Σάββατο.
Πιο συγκεκριμένα, για αύριο Παρασκευή (Πρωτομαγιά) ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Θα επικρατήσουν λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κατά τόπους στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν. Λίγες βροχές αναμένονται στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Οι άνεμοι θα πνέουν με ένταση 3-5 μποφόρ και η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
Το Σάββατο ο υδράργυρος θα ανέβει λίγο, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3 με 4 και στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
Χωρίς αξιόλογη μεταβολή η θερμοκρασία την Κυριακή όπου αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά τόπους πυκνές, ενώ τις απογευματινές ώρες θα βρέξει στα βορειοανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στα νότια δυτικοί 4 με 6 μποφόρ.
Περαιτέρω άνοδο της θερμοκρασίας και μάλιστα σε υψηλά για την εποχή επίπεδα αναμένεται τη Δευτέρα.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59