Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Επιτραπέζια παιχνίδια με τους ήρωες της Marvel

Επιτραπέζια παιχνίδια με τους ήρωες της Marvel

Οι πιο δημοφιλείς υπερήρωες της Marvel, όπως ο Wolverine, ο Spider-Man και ο Hulk, ενώνουν τις δυνάμεις τους και αναλαμβάνουν να σώσουν την γη από τους πιο διαβόητους κακούς όπως ο Magneto και ο Doctor Octopus σε επιτραπέζια παιχνίδια βγαλμένα από την μεγάλη ιστορία των κόμικς της Marvel. Τα συγκεκριμένα επιτραπέζια είναι εξαιρετικά δυσεύρετα πρόκειται […]

Οι πιο δημοφιλείς υπερήρωες της Marvel, όπως ο Wolverine, ο Spider-Man και ο Hulk, ενώνουν τις δυνάμεις τους και αναλαμβάνουν να σώσουν την γη από τους πιο διαβόητους κακούς όπως ο Magneto και ο Doctor Octopus σε επιτραπέζια παιχνίδια βγαλμένα από την μεγάλη ιστορία των κόμικς της Marvel.
Τα συγκεκριμένα επιτραπέζια είναι εξαιρετικά δυσεύρετα πρόκειται όμως να εκπλήξουν και να συναρπάσουν τους φίλους των κόμικς της Marvel.

Marvel Heroes



Στο επιτραπέζιο στρατηγικής Marvel Heroes οι παίκτες παίρνουν τον έλεγχο μιας ομάδας γνωστών υπερηρώων (Χ-men, Fantastic Four, Marvel Knights ή the Avengers) με σκοπό να φέρουν εις πέρας διάφορες αποστολές. Επίσης επιλέγουν και έναν εχθρό μιας από τις ομάδες των αντιπάλων τους (Magneto, Dr. Doom, Kingpin ή Red Skull) που τον χρησιμοποιούν για να εμποδίσουν τους συμπαίκτες τους να ολοκληρώσουν τις δικές τους αποστολές. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού οι παίκτες θα συναντήσουν πολλούς συμμάχους και θα αντιμετωπίσουν ακόμα περισσότερους εχθρούς. Νικήτρια ομάδα είναι αυτή που θα έχει τις περισσότερες επιτυχίες και τις λιγότερες απώλειες.
Το παιχνίδι περιλαμβάνει είκοσι βαμμένες μινιατούρες ηρώων και κακοποιών και κάρτες με τις ξεχωριστές ικανότητες της κάθε φιγούρας. Παίζουν 2 έως 4 άτομα ηλικίας 12 και άνω και διαρκεί περίπου 120 λεπτά.

Legendary: A Marvel Deck Building Game



Στο επιτραπέζιο Legendary: A Marvel Deck Building Game οι ήρωες ενώνουν τις δυνάμεις τους για να αντιμετωπίσουν τον πιο μεγάλο κακοποιό.
Για να αρχίσει το παιχνίδι οι παίκτες πρέπει να επιλέξουν έναν αρχικακοποιό όπως τον Loki ή τον Dr. Doom και να σχεδιάσουν την επίθεσή του με βάση την στρατηγική του. Στην συνέχεια επιλέγουν διάφορους ήρωες όπως τους Spider-Man, Hulk, Cyclops ή Wolverine με σκοπό να τον πολεμήσουν και να κερδίσουν. Kάθε παίκτης στην σειρά του αποκαλύπτει και έναν νέο κακοποιό. Όταν εμφανιστούν αρκετοί ο πιο παλιός μπορεί να αποδράσει και να εκδικηθεί κάποιον ήρωα, απαγάγοντας έναν αθώο.

Στην διαδρομή οι παίκτες έχουν την δυνατότητα να πάρουν νέους ήρωες, να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους και να αποκτήσουν νέες μαχητικές ικανότητες χρήσιμες ενάντια στους κακούς που εμφανίζονται συνεχώς και προκαλούν προβλήματα.

Καθώς οι παίκτες πολεμούν και νικάνε τους κακούς κερδίζουν πόντους απαραίτητους για την νίκη. Όταν αποκτήσουν αρκετές δυνάμεις μπορούν επίσης να παλέψουν με τον αρχικακοποιό.
Αν τον κερδίσουν το παιχνίδι τελειώνει και οι παίκτες καταμετρούν τους πόντους τους για να δουν ποιος είναι ο νικητής. Εάν όμως ο αρχικακοποιός ολοκληρώσει το σχέδιο του, προκαλώντας για παράδειγμα ένα συγκεκριμένο αριθμό από πληγές στους ήρωες, τότε όλοι χάνουν.
Το παιχνίδι είναι για 3 έως 5 παίκτες ηλικίας 10 και άνω και διαρκεί 45 λεπτά.

Legendary: Villains – Marvel Deck Building Game

Στο επιτραπέζιο Legendary: Villains, οι ρόλοι αντιστρέφουν και οι παίκτες χρησιμοποιούν τους κακοποιούς (Magneto, Venom και Thanos) για να παλέψουν ενάντια στους σούπερ ήρωες (X-men, the Avengers και τους φίλους του Spider man) που προστατεύουν την πόλη.
Ο στόχος του παιχνιδιού παραμένει σχεδόν ο ίδιος με το πρώτο Legendary επιτραπέζιο. Οι παίκτες συνεργάζονται μεταξύ τους αλλά δημιουργούν και συμμαχίες ενάντια στους συμπαίκτες τους προσπαθώντας να ξεπεράσουν τα εμπόδια που τους βάζει το παιχνίδι και να κερδίσουν.
Το παιχνίδι είναι για 1 έως 5 παίκτες ηλικίας 14 και άνω και διαρκεί 45 λεπτά

Monopoly: My Marvel Heroes



Tο κλασσικό επιτραπέζιο αγοραπωλησίας Monopoly συναντά τους αγαπημένους ήρωες των κόμικς της Marvel. Σε αυτή την έκδοση οι παίκτες μπορούν να παίξουν ως ένας από τους σούπερ ήρωες: the Hulk, Wolverine, Storm, the Invisible Woman, Thor, Iron Man, Captain America και Spider-Man με σκοπό να αγοράσουν όσες περισσότερες ιδιοκτησίες μπορούν, βγαλμένες από τον κόσμο της Μarvel, σε ένα γρήγορο παιχνίδι συναλλαγών. Νικητής είναι ο παίκτης που στο τέλος του παιχνιδιού θα έχει τα περισσότερα χρήματα.
Ένα επιτραπέζιο παιχνίδι για 2 έως 8 παίκτες, ηλικίας 8 και άνω και μέση διάρκει 120 λεπτά.

Marvel HeroClix

Το Marvel HeroClix είναι ένα παιχνίδι με συλλεκτικές μινιατούρες (CMGs) που βασίζεται στον κόσμο των αγαπημένων σούπερ ηρώων των κόμικς της Marvel. Οι παίκτες σχηματίζουν ομάδες από τους χαρακτήρες των κόμικς και δημιουργούν δεκάδες συναρπαστικές συγκρούσεις για να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους στην μάχη. Οι ήρωες πολεμούν σύμφωνα με την πλοκή των κόμικς πάνω σε ένα πλέγμα χάρτη που είναι βασισμένο στις γνωστές τοποθεσίες του κόσμου της Marvel.

Sports in

Η πτώση της Ποδοσφαιρικής Ρώμης

Η Γιουνάιτεντ είναι ένας ποδοσφαιρικός οργανισμός σε αποσύνθεση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024