Πτώση 3,3% του τζίρου στο λιανεμπόριο το Φεβρουάριο
Μείωση 1,8% κατέγραψε ο δείκτης όγκου στο λιανεμπόριο το Φεβρουάριο 2015, σε σύγκριση με το δείκτη του Φεβρουαρίου 2014, γεγονός που οφείλεται κυρίως στην υποχώρηση των πωλήσεων στις επιχειρήσεις που διαθέτουν προϊόντα τροφίμων, ποτών και καπνού.
Μείωση 1,8% κατέγραψε ο δείκτης όγκου στο λιανεμπόριο το Φεβρουάριο 2015, σε σύγκριση με το δείκτη του Φεβρουαρίου 2014, γεγονός που οφείλεται κυρίως στην υποχώρηση των πωλήσεων στις επιχειρήσεις που διαθέτουν προϊόντα τροφίμων, ποτών και καπνού.
Σύμφωνα με την ελληνική στατιστική αρχή ο δείκτης κύκλου εργασιών, κατά το μήνα Φεβρουάριο 2015, σε σύγκριση με το δείκτη του Φεβρουάριου 2014, σημείωσε μείωση κατά 3,3% και σε σύγκριση με το δείκτη του Ιανουαρίου 2015 σημείωσε μείωση κατά 1%.
ο δείκτης όγκου, κατά το μήνα Φεβρουάριο 2015, σε σύγκριση με το δείκτη του Φεβρουάριου 2015, σημείωσε μείωση κατά 1,8 % και σε σύγκριση με το δείκτη του Ιανουαρίου 2015 σημείωσε αύξηση κατά 0,6 %.
Ο εποχικά (π.χ εορτές, τουριστική περίοδος κ.λ.π) διορθωμένος δείκτης κύκλου εργασιών, κατά το μήνα Φεβρουάριο 2015, σε σύγκριση με το δείκτη του Φεβρουάριου 2014, σημείωσε μείωση κατά 3,1 % και σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Ιανουαρίου 2015 σημείωσε μείωση κατά 0,6%.
Ο εποχικά διορθωμένος δείκτης όγκου, κατά το μήνα Φεβρουάριο 2015, σε σύγκριση με το δείκτη του Φεβρουάριου 2014, σημείωσε μείωση κατά 1,4% και σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Ιανουαρίου 2015 σημείωσε μείωση κατά 1,3%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κολίνα: «Πάντα νιώθω ανατριχίλα όταν ανακοινώνω τον διαιτητή του τελικού Μουντιάλ» vids
- Απρόσμενος επισκέπτης στην παραλία Κατσαδιά των Λειψών: Καρχαριοειδές κολύμπησε δίπλα στην άμμο
- Το «βαθύ κράτος» του Ισραήλ, οι επιζώσες και οι ευθύνες: Οι τελευταίες εξελίξεις της υπόθεσης Έπσταϊν
- Καρδίτσα: Φωτιά σε αγροτική έκταση στους Σοφάδες
- Φωτιά στα Πολιτικά Ευβοίας – Αντιμετωπίστηκε σε 30 λεπτά
- «Ο Χεζόνια επιθυμεί να αποχωρήσει από τη Ρεάλ» – Οι ομάδες που τον θέλουν και ο Παναθηναϊκός

