Πτώση 3,3% του τζίρου στο λιανεμπόριο το Φεβρουάριο
Μείωση 1,8% κατέγραψε ο δείκτης όγκου στο λιανεμπόριο το Φεβρουάριο 2015, σε σύγκριση με το δείκτη του Φεβρουαρίου 2014, γεγονός που οφείλεται κυρίως στην υποχώρηση των πωλήσεων στις επιχειρήσεις που διαθέτουν προϊόντα τροφίμων, ποτών και καπνού.
Μείωση 1,8% κατέγραψε ο δείκτης όγκου στο λιανεμπόριο το Φεβρουάριο 2015, σε σύγκριση με το δείκτη του Φεβρουαρίου 2014, γεγονός που οφείλεται κυρίως στην υποχώρηση των πωλήσεων στις επιχειρήσεις που διαθέτουν προϊόντα τροφίμων, ποτών και καπνού.
Σύμφωνα με την ελληνική στατιστική αρχή ο δείκτης κύκλου εργασιών, κατά το μήνα Φεβρουάριο 2015, σε σύγκριση με το δείκτη του Φεβρουάριου 2014, σημείωσε μείωση κατά 3,3% και σε σύγκριση με το δείκτη του Ιανουαρίου 2015 σημείωσε μείωση κατά 1%.
ο δείκτης όγκου, κατά το μήνα Φεβρουάριο 2015, σε σύγκριση με το δείκτη του Φεβρουάριου 2015, σημείωσε μείωση κατά 1,8 % και σε σύγκριση με το δείκτη του Ιανουαρίου 2015 σημείωσε αύξηση κατά 0,6 %.
Ο εποχικά (π.χ εορτές, τουριστική περίοδος κ.λ.π) διορθωμένος δείκτης κύκλου εργασιών, κατά το μήνα Φεβρουάριο 2015, σε σύγκριση με το δείκτη του Φεβρουάριου 2014, σημείωσε μείωση κατά 3,1 % και σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Ιανουαρίου 2015 σημείωσε μείωση κατά 0,6%.
Ο εποχικά διορθωμένος δείκτης όγκου, κατά το μήνα Φεβρουάριο 2015, σε σύγκριση με το δείκτη του Φεβρουάριου 2014, σημείωσε μείωση κατά 1,4% και σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Ιανουαρίου 2015 σημείωσε μείωση κατά 1,3%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Άντι Μπέρναμ: Και επισήμως ηγέτης των Εργατικών – «Είμαι έτοιμος»
- Η συγκινητική ανάρτηση του Ντι Μαρία για την Αργεντινή: «Μια γενιά που κατάλαβε τι σημαίνει να φοράς αυτή τη φανέλα»
- Εκτός διεκδίκησης της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης
- Καλοκαιρινές περιπέτειες στην Ευρώπη: Αυτά είναι τα καλύτερα μέρη για θαλάσσια σπορ – Τα ελληνικά «εξτρίμ» νησιά
- ΣΥΡΙΖΑ: Θράσος του Μητσοτάκη να ζητάει και τα ρέστα για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- «Το Φιλί» του Κλιμτ γίνεται LEGO των 4.000 κομματιών
