Δρόμος πέφτει… θύμα κλοπής στην Κίνα
Πλάκες μπετόν βάρους περίπου 630 τόνων που αποτελούσαν την επιφάνεια δρόμου σήκωσαν, σε μόλις δύο μέρες, κλέφτες στην Κίνα χωρίς καν να συλληφθούν επ’ αυτοφώρω.
Επιτήδειοι «ξήλωσαν» δημόσιο δρόμο μήκους 410 μέτρων σε επαρχία της ανατολικής Κίνας, κλέβοντας τα υλικά τα οποία μάλιστα πρόλαβαν και να πουλήσουν πριν συλληφθούν.
Οι δράστες κατάφεραν με τη βοήθεια ενός εκσκαφέα και ενός φορτηγού να «σηκώσουν» μόλις σε δύο ημέρες πλάκες τσιμέντου βάρους 630 τόνων που μέχρι πρότινός κάλυπταν τον επαρχιακό δημόσιο δρόμο στην επαρχία Nantong, Jiangsu.
Η κλοπή ανακαλύφθηκε από κάτοικο της περιοχής ο οποίος απευθύνθηκε στην αστυνομία που με τη σειρά της εντόπισε από τις κάμερες κυκλοφορίας τους δράστες.
Όταν ο ένας από αυτούς συνελήφθη, προσπαθώντας να αιτιολογήσει την πράξη του, ανέφερε ότι: «σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να σκάψω λίγο και να βγάλω λίγα χρήματα πουλώντας τα υλικά μιας και ο δρόμος δεν χρησιμοποιούνταν και πολύ συχνά».
Σύμφωνα με την αστυνομική έκθεση, οι κλέφτες είχαν ήδη προλάβει να πουλήσουν τα υλικά σε μια μάντρα πριν συλληφθούν.
auto.in.gr
- Κέρκυρα: Νεκρός ο οδηγός της γουρούνας, τραυματίας ο γιος του
- Έλον Μασκ, Σαμ Άλτμαν και η Οδύσσεια ως «νεκρή γάτα» – «Η υστερία του αντιπερισπασμός με άρωμα Ομήρου»
- Έλληνες του Πόντου: Το έπος του ένοπλου αγώνα τους
- Στ. Κασσελάκης: Ανατροπή στην πρωτόδικη απόφαση – Αθώος για το πόθεν έσχες ενώ ήταν πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
- Ο Αντρέα Μαλντέρα νέος τεχνικός της εθνικής Ουκρανίας
- Κατάσκοποι σε 4 τροχούς – Το αυτοκίνητό σας μεταδίδει τα δεδομένα σας σε τρίτους



